به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، بهزاد شیرپنجه، با بیان اینکه سمپاشی نمونه ها بصورت دوره ای و با هدف جلوگیری از آفت زدگی و خرابی انجام میگیرد، افزود: به منظور ساماندهی فضای موزه نیز، غرفه ویژه برای نمونه های خزندگان و محفظه ها و دیواره های شیشه ای برای برخی نمونه ها ایجاد و نصب شده است.
وی تصریح کرد: موزه های تاریخ طبیعی از جمله اماکن فرهنگی، اجتماعی، آموزشی، تحقیقاتی و نمایشگاهی هستند که زیست بوم های مختلف را هر چه بیشتر به مردم معرفی کرده و موجب افزایش دانش و آگاهی مردم در زمینه حیات وحش و ارزش های اکولوژیک آنها می شوند.
شیرپنجه با اشاره به اینکه این موزه همه روز پذیرای عموم علاقمندان به حیات وحش و تنوع زیستی است، عنوان کرد: ضرورت حفاظت از تنوع زیستی و گونه های حیات وحش مهمترین هدفی است که در بازدید مردم از این موزه به آنها یادآوری می شود.
گفتنی است موزه تاریخ طبیعی ارومیه به مساحت ۴۵۰۰ متر مربع و با وجود بیش از ۷۰۰ تروفه از گونه های مختلف بومی و غیر بومی، یکی از بزرگترین موزه های تاریخ طبیعی کشور است که در سال ۱۳۹۱ افتتاح شده است. این موزه جنب پل آذربایجان، انتهای پارک ائللر باغی ارومیه قرار گرفته و بازدید از آن برای عموم مردم آزاد است.
معاون نظارت و بازرسی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان غربی اظهار کرد: از ابتدا تا پایان آبانماه سال جاری تعداد ۶ هزار و ۴۰۶ پرونده تخلف در استان تشکیل شده است که این میزان در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته ۶ درصد رشد داشته است.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان غربی از آغاز عملیات اجرایی طرح ملی فیبرنوری منازل و کسب و کارها در شهر مرزی پیرانشهر خبر داد.
هاجر سالاری، نویسنده و مترجم استانی، 200 جلد کتاب به بخش کودک کتابخانه مرکزی آذربایجان غربی اهدا کرد.
مدیرکل کتابخانههای عمومی آذربایجانغربی برلزوم پرداخت سهم نیمدرصد درآمد شهرداریها به کتابخانههای استان تاکید کرد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه