وی ادامه داد: در این طرح 6 محصول کشاورزی شامل خیار و توت فرنگی گلخانه ای، قارچ خوراکی، نخود دیم، سیب درختی و هلو در شهرستانهای ارومیه، نقده، پیرانشهر و میاندوآب موفق به اخذ پروانه نشان حد مجاز آلاینده ها شده اند.
طوسی با بیان اینکه این پروانه کاربردی بیانگر این مطلب است که چنین محصولی، زمانی که به دست مصرف کننده می رسد، حاوی حدمجاز آلاینده ها از جمله سموم شیمیایی، فلزات سنگین و نیترات است و مجاز به کاربرد علامت استاندارد سبز در روی بسته بندی محصول به همراه کد 9 رقمی خواهد بود و قابل ردیابی و پیگیری است.
رئیس گروه سلامت غذا و محیط زیست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: همچنین این گواهی نشان دهنده این است که در تولید این محصولات، جهت کنترل عوامل خسارت زای آفات بیماری ها و علف های هرز از روش های کنترل غیرشیمیایی و بیولوژیک استفاده شده است.
وی با بیان اینکه به منظور حمایت از کشاورزان، ملزومات غیرشیمیایی مورد نیاز از جمله کارت های رنگی، تله های نوری و فرمونی و … به طور رایگان در اختیار کشاورزان قرار می گیرد، گفت: هدف از اجرای این طرح ترویج تولید محصولات استاندارد و حفظ نهاده های تولید از آلودگی به انواع آلاینده های شیمیایی، افزایش بهره وری و مهمتر از همه سلامت مصرف کنندگان است.
طوسی تاکید کرد: اخذ این گواهی گام بزرگی در جهت افزایش صادرات محصولات کشاورزی مخصوصا محصولات گلخانه ای به سایر کشورها است.
روزنامه نگار پیشکسوت آذربایجان غربی با بیان اینکه خبرنگار و گزارشگر باید هوشیار، کنجکاو و نکته سنج باشد، افزود: ما خبرنگاران باید پیگیر مسائل حقوقی و اجتماعی مردم باشیم و لذا معتقدم که خبرنگار بدون روحیه مطالبه گری، همانند یک کارمند ساده هست و کارمند نمی تواند از مدیران مطالبه گر و پرسشگر باشد.
سرپرست معاونت فنی و امور زیربنایی شهرداری ارومیه گفت: ۲۵۰۰۰ مترمربع از بلوار شیخ شلتوت در حال آسفالت است.
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقهای آذربایجان غربی از لایروبی بیش از ۱۶ کیلومتر از مجاری آبهای سطحی استان از ابتدای سال تاکنون خبر داد.
سردیس بویوک خان اقبالالدوله افشار، از مشاهیر دوره قاجار در میدان امام خمینی (ره) ارومیه نصب شد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه