به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، منصور جلایر مدیرکل استاندارد آذربایجان غربی از صدور بیش از ۸ هزار و ۵۰۰ گواهی انطباق کالای صادراتی و وارداتی توسط این اداره کل در سال گذشته خبر داد و گفت: تعداد ۸ هزار و ۵۱۵ گواهی انطباق کالای صادراتی و وارداتی در اين استان طی سال ۱۴۰۰ صادر شده است.
وی افزود: اداره کل استاندارد آذربایجان غربی در راستای نظارت بر اجرای استاندارد كالاهای صادراتی و وارداتی بر اقلام مشمول مقررات استاندارد اجباری نظارت كرده و در صورت انطباق كالاها با استانداردهای ملی، برای آنها مجوز صادرات و واردات صادر می كند.
مدیرکل استاندارد آذربایجان غربی در ادامه تصریح کرد: از مجموع گواهیهای صادر شده ۷ هزار و ۴۰۰ گواهی مربوط به ارزیابی انطباق کالاهای وارداتی، یک هزار و ۱۱۵ گواهی نیز از نوع ارزیابی انطباق کالاهای صادراتی بوده که از نظر تعداد گواهیهای صادره، اداره کل استاندارد آذربایجان غربی رتبه چهارم را در بین ادارات کل استانی سطح کشور را دارا میباشد.
وی خاطر نشان کرد: کنترل کیفیت کالاهای وارداتی مشمول استاندارد اجباری به منظور حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان داخلی و جلوگیری از ورود کالاهای نا مرغوب خارجی میباشد.
گفتنی است آذربایجان غربی با دارا بودن ۹ گمرک و ۶ بازارچه مرزی رسمی و همسایگی با ۳ کشور عراق، ترکیه و آذربایجان دارای شرایط خاص از منظر واردات و صادرات کالاها میباشد که در همین راستا اداره کل استاندارد آذربایجان غربی مطابق وظایف و مسئولیتهای قانونی خود ضمن حضور در تمامی گمرکات نسبت به تمامی کالاهای وارداتی و صادراتی مشمول مقررات استاندارد اجباری در مبادی رسمی کالا نظارت دارد.
مدیرکل جدید صمت آذربایجانغربی با تأکید بر شناخت عمیق از چالشهای تولید و تجارت، وعده داد با اتکا به تجربه، برنامهریزی و حمایت از سرمایهگذاران، مسیر توسعه اقتصادی استان را متحول کند.
در آئینی با حضور مقامات کشوری و استانی، سخاوت خیرخواه بهعنوان سرپرست جدید ادارهکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی معارفه و از زحمات احسان جوی تقدیر شد.
بر اساس اعلام هواشناسی آذربایجان غربی، رگبارهای متناوب باران همراه با رعد و برق و وزش باد شدید در استان پیشبینی میشود. این شرایط جوی احتمالاً با گرد و خاک همراه خواهد بود و تا اواسط هفته ادامه دارد.
استاندار آذربایجان غربی از خسارت بیش از ۴ هزار میلیارد تومانی بارشهای تگرگ و سیلاب به بخش کشاورزی استان خبر داد و گفت: بیش از ۳۰ هزار هکتار از اراضی زراعی و باغی آسیب دیده و بخش عمده باغات تا دو سال آینده غیرقابل بهرهبرداری خواهند بود.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه