به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، سردار احمدرضا رادان درباره پلاک سوم گفت: ما به دنبال فناوریهای نوین از جمله «پلاک سوم» هستیم که این مسئله، میتواند به هوشمندسازی بیشتر پلیس در کشور کمک کند. در این روش، یک چیپ الکترونیکی حاوی اطلاعات خودرو بهعنوان پلاک سوم روی خودروها نصب میشود.
وی با اشاره به اینکه برخی رانندگان در پلاک خود دستکاریهایی انجام داده و باعث میشوند خودروی دیگری جای آنها جریمه شود؛ ادامه داد: با اجرای طرح پلاک سوم، قطعا اشتباهات ماموران پلیس راهور و سیستم، درباره جریمه ها صفر می شود.
فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: اجرای این طرح نیازمند تامین بودجه از طرف دولت است که امیدواریم زودتر برنامهریزیهای آن انجام شود.
رادان گفت: ما قصد داریم به نحوی کارها را پیش ببریم که به جای اینکه مردم به دنبال خدمت بروند و به پلیس مراجعه کنند، ما خدمت را به آنها ارائه کنیم اما قطعا این مسیر زمانبر خواهد بود. به عنوان مثال میخواهیم وقتی مردم خودرو خریداری میکنند و نیاز به پلاک خودرو دارند به جای اینکه آنها به مراکز ما مراجعه کنند؛ ما سراغ آنها برویم و از آنها اطلاعات را دریافت کرده و پلاک تحویل بدهیم. البته در حال حاضر این خدمت ارائه میشود اما تعداد آن کم است.
معاون نظارت و بازرسی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان غربی اظهار کرد: از ابتدا تا پایان آبانماه سال جاری تعداد ۶ هزار و ۴۰۶ پرونده تخلف در استان تشکیل شده است که این میزان در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته ۶ درصد رشد داشته است.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان غربی از آغاز عملیات اجرایی طرح ملی فیبرنوری منازل و کسب و کارها در شهر مرزی پیرانشهر خبر داد.
هاجر سالاری، نویسنده و مترجم استانی، 200 جلد کتاب به بخش کودک کتابخانه مرکزی آذربایجان غربی اهدا کرد.
مدیرکل کتابخانههای عمومی آذربایجانغربی برلزوم پرداخت سهم نیمدرصد درآمد شهرداریها به کتابخانههای استان تاکید کرد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه