به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، روند اعطایی تسهیلات حمایتی بخش دام و طیور بانک کشاورزی استان جهت خرید نهادههای دامی بدین شرح اعلام شده است.
۱. ثبت نام در سامانه سیتا جهادکشاورزی(سامانه یکپارچه تسهیلات اعتباری) cita.maj.ir برای ثبت نام در سامانه سیتا از قسمت راهنمای ثبت نام در سامانه میتوانید راهنمایی لازم را دریافت کنند.
۲. اعتبارات تسهیلات بخش دام، طیور و آبزیان بانک کشاورزی در سطح کشور بصورت شناور است و مراجعه تولیدکنندگان به فوریت به شعب بانک کشاورزی در استانها با در دست داشتن معرفی نامه مدیریت جهادکشاورزی شهرستان و پرونده تشکیل دهند و پیگیری مستمر تا حصول نتیجه پرداخت تسهیلات به تولیدکنندگان در میزان جذب اعتبار هر استان تاثیرگذار و تعیین کننده خواهد بود.
۳. مراجعه به مدیریت جهادکشاورزی شهرستان و دریافت معرفی نامه تولیدکننده فعال بخش دام یا طیور و تاییدیه کتبی برای مشخص کردن مقدار تسهیلات بر اساس جدول تنظیم شده طبق مفاد(ظرفیت) پروانه بهره برداری است.
۴. سرمایه در گردش اعطایی به متقاضیان معادل ۵۰٪ کل هزینههای سرمایه در گردش است.
به طور مثال: میزان سرمایه درگردش یک واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت ۲۰ هزار قطعه طبق دستورالعمل بایستی معادل ۷۱/۰۰۰ تومان به ازای هر قطعه محاسبه شود. یعنی مبلغی معادل ۱/۴۲۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان که براساس دستور العمل بانک ۵۰٪ این مقدار بعنوان تسهیلات در اختیار تولید کننده جهت خرید نهاده دامی واحد در سامانه بازارگاه ارایه خواهد گذاشت و مابقی مبلغ سرمایه در گردش سهم واحد پرورش مرغ گوشتی است که باید توسط تولید کننده برای خرید باقیمانده نهاده دامی واحد خود تامین شود.
۵. ملاک پرداخت تسهیلات به مرغداران معرفی نامه مدیریت جهادکشاورزی شهرستان و مفاد پروانه بهره برداری بارگذاری شده در سامانه سیتا است.
۶. سقف تعیین شده برای سرمایه درگردش واحدهای پرورش مرغ گوشتی مبلغ ۷۱/۰۰۰ تومان برای هر قطعه و در واحدهای تخم گذار نیز برای هر قطعه مبلغ ۴۳/۰۰۰ تومان است.
۷. مقدار سود تسهیلات بر اساس ظرفیت تولید واحد هم بدین صورت خواهد بود:
الف) واحدهای تولیدی مرغ گوشتی و تخم گذار با ظرفیت زیر ۳۰ هزار قطعه با سود ۱۰٪
ب) واحدهای تولیدی مرغ گوشتی و تخم گذار با ظرفیت ۳۰ هزار تا۵۰ هزار قطعه با سود ۱۲٪
ج) واحدهای تولیدی مرغ گوشتی و تخم گذار با ظرفیت تولید ۵۰ هزار تا ۱۰۰ هزار قطعه با سود ۱۵٪
د) واحدهای تولیدی مرغ گوشتی و تخم گذار با ظرفیت ۱۰۰ هزار و بالاتر و زنجیرهای تولید باسود ۱۸٪
رئیس مرکز مدیریت راههای آذربایجان غربی از افزایش تعداد سامانههای نظارت تصویری در جادههای استان به ۴۷ دستگاه تا پایان سال خبر داد. این اقدام به منظور افزایش ایمنی و نظارت بهتر بر محورهای حادثهخیز انجام میشود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی از کشف و ضبط ۳۸ هزار و ۴۲۷ عدد داروی قاچاق به ارزش ۳ میلیارد و ۶۲۴ میلیون ریال در ارومیه خبر داد و گفت: متخلف علاوه بر ضبط داروها، به پرداخت جریمه نقدی معادل ارزش کالا محکوم شد.
مدیرکل راهداری آذربایجان غربی از آمادگی کامل پایانه مرزی تمرچین برای خدماترسانی به زائران اربعین خبر داد و بر همکاری نزدیک با مسئولان اقلیم کردستان عراق برای تسهیل تردد زائران تأکید کرد.
عملیات اجرایی طرح فرآوری معدن سیلیس شاهیندژ به عنوان اولین پروژه از رویداد سرمایهگذاری "اینوا" با حضور مسئولان استانی و ملی آغاز شد. این طرح که با سرمایهگذاری ۶۶۰ میلیارد تومانی بخش خصوصی اجرا میشود، ظرفیت ایجاد ۲۵۰ شغل مستقیم را دارد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه