وی ادامه داد: از این میزان تسهیلات ۳۳۷ میلیارد ریال با اشتغالزایی ۲۳۶ نفر برای افراد جویای کار در مناطق روستایی استان بوده و زمینه اشتغال پایدار را ایجاد کرده است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید آذربایجانغربی با اشاره به اعطای تسهیلات در بخشهای صنعت، کشاورزی و خدمات افزود: بخش کشاورزی بیشترین طرحها را به خود اختصاص داده که شامل گلخانه، دامداری، خرید تراکتور و ادوات کشاورزی، کنسانتره و تولید کودهای شیمیایی است.
وی با اشاره به اینکه حمایت از اشتغال روستایی و توسعه طرحهای روستامحور از مهمترین برنامههای حمایتی این صندوق است، تصریح کرد: اجرای طرحهای روستای بدون بیکار، هر روستا یک طرح، خود اشتغالی، بومگردی در روستاهای استان برای استفاده از جاذبههای گردشگری و افزایش امرارمعاش روستاییان از اهم اهداف این صندوق است تا بتواند از مهاجرت روستاییان به شهرها و توسعه حاشیهنشینی جلوگیری کند.
گفتنی است، صندوق کارآفرینی امید، بر اساس رویکرد جدید حمایت از کسب و کارهای خرد بازار محور با روش تامین مالی خرد، وظایف مهم و مغفول ماندهای را در زنجیره حمایتهای دولتی از تولید در بخش خصوصی برعهده داشته است.
سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجانغربی از تهیه ۴۰۰ بسته تخصصی سرمایهگذاری در حوزه صنعت، معدن و تجارت این استان خبر داد.
رئیس کل گمرک ایران با تأکید بر جایگاه مرز بازرگان در اقتصاد کشور، این گذرگاه را یکی از نقاط کلیدی در تجارت خارجی ایران دانست.
در همایش بینالمللی سرمایهگذاری آذربایجانغربی، وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، از اپلیکیشن تخصصی و جامع گردشگری استانهای کشور رونمایی کرد. این اپلیکیشن با هدف دیجیتالی کردن خدمات گردشگری و تسهیل دسترسی به اطلاعات بهروز و معتبر طراحی شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجانغربی از پایین بودن ریسک سرمایهگذاری در حوزه گردشگری این استان خبر داد و از امضای ۱۲ تفاهمنامه سرمایهگذاری به ارزش ۲.۵ هزار میلیارد تومان خبر داد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه