به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز،احمد وحیدی عصر جمعه در نشست با استانداران تصریح کرد یکی از مولفههای اصلی، اقناع افکار عمومی و همراه سازی مردم، نخبگان و اتحادیه ها در اجرای طرح جایگزینی ارز ترجیحی است.
وی طرح جایگزینی ارز ترجیحی با پرداخت مستقیم یارانه را به منظور عادلانه شدن پرداخت یارانه ها مورد بحث و بررسی قرار داد و از استانداران خواست همه امکانات و ظرفیت ها را برای اجرای آن به کار گیرند.
وحیدی در این نشست ویدئو کنفرانسی با تشریح سیاست های دولت مردمی در حفظ و تقویت توان معیشتی مردم، تصریح کرد: مجموعه دولت با پرداخت مسقیم یارانه به دنبال توزیع عادلانه آن به مردم است.
وزیر کشور در ادامه سخنان خود با مهم شمردن نقش و جایگاه استانداران در اجرای اهداف کلان دولت گفت: استانداران به سهم خود در توجیه و اقناع افکار عمومی، همراه سازی نخبگان و اتحادیه ها برای ضرورت اجرای هر چه سریعتر طرح، نقش تعیین کننده و کلیدی دارند.
وحیدی اضافه کرد: استانداران به عنوان نمایندگان عالی دولت در استان ها باید بیش از گذشته در بحث قیمت گذاری و نظارت بر کنترل قیمت های مصوب، جلوگیری از احتکار و قاچاق کالا ایفای نقش داشته باشند.
وی با اشاره به تلاش های معاندانه دشمنان در موج سواری علیه طرح پرداخت یارانه مستقیم به مردم بر اطلاع رسانی های به موقع، منظم و روشن به مردم تاکید کرد.
در این نشست همچنین بر اطلاع رسانی متمرکز و یکپارچه توسط سخنگوی اقتصادی دولت تاکید شد.
در پایان نشست امروز، نقطه نظرات و پیشنهادات استانداران هم در خصوص اجرای هر چه موفق تر طرح جایگزینی ارز ترجیحی، مطرح و مورد توجه قرار گرفت.
مدیرکل جدید صمت آذربایجانغربی با تأکید بر شناخت عمیق از چالشهای تولید و تجارت، وعده داد با اتکا به تجربه، برنامهریزی و حمایت از سرمایهگذاران، مسیر توسعه اقتصادی استان را متحول کند.
در آئینی با حضور مقامات کشوری و استانی، سخاوت خیرخواه بهعنوان سرپرست جدید ادارهکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی معارفه و از زحمات احسان جوی تقدیر شد.
بر اساس اعلام هواشناسی آذربایجان غربی، رگبارهای متناوب باران همراه با رعد و برق و وزش باد شدید در استان پیشبینی میشود. این شرایط جوی احتمالاً با گرد و خاک همراه خواهد بود و تا اواسط هفته ادامه دارد.
استاندار آذربایجان غربی از خسارت بیش از ۴ هزار میلیارد تومانی بارشهای تگرگ و سیلاب به بخش کشاورزی استان خبر داد و گفت: بیش از ۳۰ هزار هکتار از اراضی زراعی و باغی آسیب دیده و بخش عمده باغات تا دو سال آینده غیرقابل بهرهبرداری خواهند بود.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه