به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز،مدیر پایانه مرزی پلدشت با بیان اینکه این پایانه یکی از معابر مهم زمینی کشور است، گفت: طی سال گذشته، 18 هزار و 443 دستگاه کامیون از این مرز عبور کرد که البته نسبت به سال پیش از آن، سه درصد کاهش داشت.
محمدرضا دربندی متوسط تردد روزانه کامیون از این مرز را 50 دستگاه عنوان کرد و افزود: در این مدت هشت هزار و 670 دستگاه کامیون ایرانی و 7 هزار و 427 کامیون خارجی از کشور خارج شده که نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل خروج کامیون ایرانی 12 درصد افزایش و کامیون خارجی 21 درصد کاهش نشان میدهد.
وی ادامه داد: تعداد کامیون ورودی ایرانی از طریق این مرز نیز 2 هزار و 220 دستگاه و کامیون خارجی 126 دستگاه بوده که این تعداد نیز نسبت به سال قبل به ترتیب یک درصد افزایش و 53 درصد کاهش دارد.
مدیر پایانه مرزی پلدشت با بیان اینکه تردد مسافر از اسفند سال 1398 تاکنون به دلیل بیماری کرونا تعطیل شده و مسافر خروجی و ورودی در این مرز صفر است، اظهار کرد: از زمان بازگشایی مرز برای تردد مسافران (16 مهر تا پایان اسفند)، 4 هزار و 725 نفر تردد داشتند که از این تعداد 961 نفر مسافران ایرانی و سه هزار و 764 نفر نیز مسافران خارجی بودند.
دربندی اضافه کرد: تمامی رویه های گمرکی در پایانه مرزی پلدشت فعال بوده و مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد.
آذربایجانغربی علاوه بر مرز مشترک با نخجوان در پلدشت و تمرچین با شمال عراق تنها استان کشورمان است که با ترکیه از طریق مرز بازرگان، رازی خوی و سرو ارومیه نیز مرز زمینی دارد.
پایانه مرزی پلدشت از شاهراههای کمنظیر جمهوری اسلامی ایران در دستیابی به بازارهای آسیای میانه از طریق آذربایجانغربی به شمار میرود.
این پایانه در 47 کیلومتری غرب ماکو و در جوار رودخانه مرزی ارس قرار دارد و حدود 40 سال از فعالیت رسمی آن میگذرد.
مدیرکل جدید صمت آذربایجانغربی با تأکید بر شناخت عمیق از چالشهای تولید و تجارت، وعده داد با اتکا به تجربه، برنامهریزی و حمایت از سرمایهگذاران، مسیر توسعه اقتصادی استان را متحول کند.
در آئینی با حضور مقامات کشوری و استانی، سخاوت خیرخواه بهعنوان سرپرست جدید ادارهکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی معارفه و از زحمات احسان جوی تقدیر شد.
بر اساس اعلام هواشناسی آذربایجان غربی، رگبارهای متناوب باران همراه با رعد و برق و وزش باد شدید در استان پیشبینی میشود. این شرایط جوی احتمالاً با گرد و خاک همراه خواهد بود و تا اواسط هفته ادامه دارد.
استاندار آذربایجان غربی از خسارت بیش از ۴ هزار میلیارد تومانی بارشهای تگرگ و سیلاب به بخش کشاورزی استان خبر داد و گفت: بیش از ۳۰ هزار هکتار از اراضی زراعی و باغی آسیب دیده و بخش عمده باغات تا دو سال آینده غیرقابل بهرهبرداری خواهند بود.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه