به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز،سیدمحسن حمزهلو در نهمین جلسه کارگروه زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری و آمایش سرزمین و محیط زیست با اعلام این خبر گفت: بیشتر درخواستهای ارسالی به دبیرخانه کارگروه مربوط به احداث بناهای واحدهای صنعتی، خدمات رفاهی، دامداری و تولیدی و تغییر کاربری در داخل حریم و خارج از حریم شهرهای استان است.
دبیر کارگروه امور زیربنایی و شهرسازی استان با بیان اینکه مهمترین وظیفه این کارگروه، بررسی و تصویب کاربریها یا هر نوع خدمات عمومی در خارج از محدوده شهرها و روستاهاست، افزود: تمام این طرحها قبل از طرح و تصمیمگیری در جلسات کارگروه ابتدا در کمیته فنی اداره کل راه و شهرسازی با حضور نمایندگان دستگاههای اجرایی و در صورت نیاز سرمایهگذاران پروژهها مطرح و موارد هر پرونده موردبررسی دقیق قرار میگیرد.
وی بر احصای اهلیت فنی و مالی درخواستهای مطرح شده در کارگروه تاکید کرد و گفت: پروندههای موضوعی بررسیشده پس از طرح در کارگروه و تأیید جهت تصویب نهایی به شورای برنامهریزی و توسعه استان ارسال میشود.
نهمین جلسه کارگروه زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری و آمایش سرزمین و محیط زیست با حضور سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان غربی، مدیرکل راه و شهرسازی استان و اعضای کارگروه تشکیل و ١۴ مورد مطرحو تصمیم گیری شد.
درخواست بررسی و اتخاذ تصمیم در خصوص رفع خطر ریزش سنگ در روستاهای شهرستان ماکو، ارومیه و بوکان از جمله موارد بود. همچنین طرح هادی شهری حاجیلار در این جلسه بررسی شد. درخواست های احداث جایگاه یک منظوره سوخت، واحدهای تولیدی بتن سیال معمولی، تولید انواع ماشین آلات کشاورزی و تریلر، ذخیره سازی و نگهداری مواد غذایی و چندین واحد خدماتی در این جلسه مطرح شدند.
رئیس مرکز مدیریت راههای آذربایجان غربی از افزایش تعداد سامانههای نظارت تصویری در جادههای استان به ۴۷ دستگاه تا پایان سال خبر داد. این اقدام به منظور افزایش ایمنی و نظارت بهتر بر محورهای حادثهخیز انجام میشود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی از کشف و ضبط ۳۸ هزار و ۴۲۷ عدد داروی قاچاق به ارزش ۳ میلیارد و ۶۲۴ میلیون ریال در ارومیه خبر داد و گفت: متخلف علاوه بر ضبط داروها، به پرداخت جریمه نقدی معادل ارزش کالا محکوم شد.
مدیرکل راهداری آذربایجان غربی از آمادگی کامل پایانه مرزی تمرچین برای خدماترسانی به زائران اربعین خبر داد و بر همکاری نزدیک با مسئولان اقلیم کردستان عراق برای تسهیل تردد زائران تأکید کرد.
عملیات اجرایی طرح فرآوری معدن سیلیس شاهیندژ به عنوان اولین پروژه از رویداد سرمایهگذاری "اینوا" با حضور مسئولان استانی و ملی آغاز شد. این طرح که با سرمایهگذاری ۶۶۰ میلیارد تومانی بخش خصوصی اجرا میشود، ظرفیت ایجاد ۲۵۰ شغل مستقیم را دارد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه