به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز،خیراله خادمی در دیدار با استاندار آذربایجان غربی گفت: بهره مندی از مسیر ریلی و راه اندازی سیستمتجاری و ورود قطار باری به ایستگاه راه آهن ارومیه از اولویتهای مهم و قابل توجه است.
وی با اشاره به اینکه توجه به زیرساختهای باری ایستگاه راهآهن ارومیه زمینه توسعه اقتصادی را فراهم میکند، ادامه داد: در حال حاضر بخشهای انبار بار و سکوها تکمیل شده و اجرای طرح با جدیت دنبال میشود.
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور با بیان اینکه بالای ۸۵ درصد کریدور بزرگراهی غرب کشور در محدوده آذربایجان غربی به صورت چهار خطه به اتمام رسیده است، گفت: بخش باقیمانده این مسیر ترانزیتی در حوزه این استان نیز بالای ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است.
خادمی با بیان اینکه این طرح تا ۲ سال آینده به بهرهبرداری میرسد، اظهار داشت: بدین ترتیب بخشی از این محور سراسری که هدف آن ایجاد مسیر ترانزیتی از بازرگان تا بنادر جنوب غربی کشور است به اتمام رسیده و زمینه ای برای توسعه همه استانهای کشور بوجود خواهد آمد.
وی با بیان اینکه کریدور بزرگراهی غرب کشور، بسترساز اجرای طرحهای سرمایهگذاری است، گفت: اتمام پروژههای راهسازی در آذربایجان غربی به ویژه کریدور بزرگراهی غرب کشور با جدیت دنبال خواهد شد زیرا که این استان جایگاه مهمی در توسعه لجستیک وحمل و نقل بینالمللی دارد.
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور با اشاره به پروژه میاندوآب – سرچم، گفت: راه اصلی میاندوآب- میانه یکی از محورهای مهم در استان است.
خادمی افزود: تکمیل شدن پروژه احداث و بهسازی محور میاندوآب- سرچم طول مسیر سفر از مرکز کشور به ارومیه را بیش از یک ساعت کاهش میدهد.
گفتنی است خیراله خادمی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در سفری به آذربایجان غربی از زیرساختهای حمل و نقل این استان بازدید کرد.
در راستای ارج نهادن به مقام شامخ شهدا با رای اعضای شورا این زیرگذر به پاس فداکاریها و رشادتها به نام سرلشکر شهید یعقوب علیاری مزین شد و بدین منظور سردیس این شهید والامقام نیز در محل پروژه نصب شد.
در اولین روزهای انتصاب رضا رحمانی به عنوان والی جدید آذربایجان غربی، یک جمله کلیدی در یک جلسه کاری از او با عنوان "من با همه می توانم کار بکنم الا مدیران بی عرضه" کافی بود تا مردم این استان ندیده و نشناخته احساس خوبی به استاندار جدید پیدا کنند.
بر اساس آمارهای اعلام شده سرانه مصرف شیر و فرآوردههای لبنی در ایران معادل یک سوم استاندارد جهانی است. بر همین اساس میانگین مصرف شیر در جهان حدود ۳۰۰ کیلوگرم بوده که در ایران این رقم کمتر از ۱۰۰ کیلوگرم و چیزی معادل یک سوم استاندارد جهانی است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان آذربایجانغربی از اخذ سند مالکیت برای ۴۷۴/۴۵ هکتار از بستر رودخانهها و تالابهای این استان در سالجاری خبر داد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه