به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز ، علی زنجانی در نشست وزیر جهاد کشاورزی در ارومیه با فعالان اقتصادی و تشکلهای بخش کشاورزی با اعلام این مطلب افزود: حل مشکلات سیب درختی در کوتاه مدت مطلوب بود ولی این روند باید ادامه دار و مستمر باشد و محدود به فصل زمستان نباشد.
زنجانی تصریح کرد: ما می توانستیم با تهاتر سیب و انبه و نارنگی با پاکستان و واردات آن به کشور، بخشی از مشکلات صادرات سیب را مرتفع کنیم.
وی با بیان اینکه نباید تمام صنایع تبدیلی در مرکزاستان متمرکز شوند ، گفت: در ارومیه دو کارخانه تولید کننده کانتین های یخچال دار داریم ولی در داخل استان خریدی از این کارخانجات بدین منظور انجام نمی شود.
زنجانی ادامه داد: علت این امر نیز عدم همکاری بانکها است و این در حالی است که در سایر استانها بانکها همکاری خوبی با صادر کنندگان و سردخانه داران برای توسعه صادرات دارند.
وی بیان اینکه امسال تنظیم بازار سیب صنعتی روند مطلوبی داشت ،گفت: فعالیت و پیگیری های رییس سازمان تعاون روستایی ایران و استاندار آذربایجان غربی نیز در این راستا قابل تقدیر است.
نماینده مردم نقده و اشنویه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پویش سیب اقدام خوبی بود که از سوی فرماندهی بسیج وزات جهاد کشاورزی انجام شد و اینگونه اقدامات می تواند در معرفی محصولات استان و برندسازی آن نقش شایسته ای ایفا کند.
وی با بیان اینکه ساماندهی تشکلهای صنفی در استان مطلوب نیست، افزود: پیشنهاد می شود اتاق سیب در استان تشکیل یابد تا در این اتاق از صفر تا صد تولید سیب بررسی و تصمیم گیری شود.
مدیرکل جدید صمت آذربایجانغربی با تأکید بر شناخت عمیق از چالشهای تولید و تجارت، وعده داد با اتکا به تجربه، برنامهریزی و حمایت از سرمایهگذاران، مسیر توسعه اقتصادی استان را متحول کند.
در آئینی با حضور مقامات کشوری و استانی، سخاوت خیرخواه بهعنوان سرپرست جدید ادارهکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی معارفه و از زحمات احسان جوی تقدیر شد.
بر اساس اعلام هواشناسی آذربایجان غربی، رگبارهای متناوب باران همراه با رعد و برق و وزش باد شدید در استان پیشبینی میشود. این شرایط جوی احتمالاً با گرد و خاک همراه خواهد بود و تا اواسط هفته ادامه دارد.
استاندار آذربایجان غربی از خسارت بیش از ۴ هزار میلیارد تومانی بارشهای تگرگ و سیلاب به بخش کشاورزی استان خبر داد و گفت: بیش از ۳۰ هزار هکتار از اراضی زراعی و باغی آسیب دیده و بخش عمده باغات تا دو سال آینده غیرقابل بهرهبرداری خواهند بود.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه