به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، فرزانه رحمان پور کارشناس نظارت بر مواد خوراکی،آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو به مناسبت روز ایمنی غذا گفت: سازمان ملل متحد روز جهانی ایمنی غذا را برای اولین بار در روز ۷ ژوئن سال ۲۰۱۸ به منظور افزایش آگاهی و با توجه به اهمیت مصرف غذای سالم تعیین کرد.
هدف اصلی از این نامگذاری جلب توجه همگانی و الهام بخشیدن به اقداماتی در جهت پیشگیری،شناسایی و مدیریت خطرات ناشی از غذا و کمک به ایمنی غذا،سلامت انسان،رونق اقتصادی،کشاورزی،دسترسی به امنیت غذایی و توسعه پایدار است.
غذای سالم و به عبارت بهتر تغذیه سالم یکی از مهم ترین و شاید اساسی ترین راه دستیابی به سلامت جسم است گرچه در ارتقاء سلامت روان نیز بی تاثیر نیست. متخصصان تغذیه همواره به افراد توصیه می کنند با اتخاذ عادات غذایی سالم علاوه بر تامین نیاز بدن به انرژی حتی الامکان خود را از اثرات عوامل بیماریزا حفظ کنند.
دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور گفت: قصه، پلی میان نسلهاست که قوه تخیل را تقویت کرده و نور زندگی را در دل کودکان و نوجوانان روشن میکند.
دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور گفت: ارتقای جایگاه کتابخانههای عمومی مستلزم همافزایی دستگاههای اجرایی و بهرهگیری از ظرفیت خیرین فرهنگی است.
اعضای شادروان ناصر نریمانی، بیمار ۴۵ ساله اهل شاهیندژ که دچار مرگ مغزی شده بود، برای پیوند به بیماران نیازمند اهدا شد.
رئیس معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی گفت: سرشماری زنبورستانهای استان از پنجم تا هفدهم مهرماه امسال اجرا میشود.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه