به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، فرزانه رحمان پور کارشناس نظارت بر مواد خوراکی،آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو به مناسبت روز ایمنی غذا گفت: سازمان ملل متحد روز جهانی ایمنی غذا را برای اولین بار در روز ۷ ژوئن سال ۲۰۱۸ به منظور افزایش آگاهی و با توجه به اهمیت مصرف غذای سالم تعیین کرد.
هدف اصلی از این نامگذاری جلب توجه همگانی و الهام بخشیدن به اقداماتی در جهت پیشگیری،شناسایی و مدیریت خطرات ناشی از غذا و کمک به ایمنی غذا،سلامت انسان،رونق اقتصادی،کشاورزی،دسترسی به امنیت غذایی و توسعه پایدار است.
غذای سالم و به عبارت بهتر تغذیه سالم یکی از مهم ترین و شاید اساسی ترین راه دستیابی به سلامت جسم است گرچه در ارتقاء سلامت روان نیز بی تاثیر نیست. متخصصان تغذیه همواره به افراد توصیه می کنند با اتخاذ عادات غذایی سالم علاوه بر تامین نیاز بدن به انرژی حتی الامکان خود را از اثرات عوامل بیماریزا حفظ کنند.
همایش "ارومیه و آزادسازی خرمشهر" با حضور رزمندگان، روحانیون، چهرههای دانشگاهی و با استقبال کم نظیر مردم ارومیه در تالار وحدت این شهر برگزار شد.
استاندار آذربایجانغربی گفت: سرمایهگذاران میتوانند بدون هیچ دغدغهای با حضور در مرکز سرمایهگذاری استان، تمامی مراحل سرمایهگذاری خود را به راحتی انجام دهند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی از ادامه بررسیهای تخصصی درباره گودال آب شکلگرفته در سواحل جنوبی دریاچه ارومیه خبر داد و منشأ احتمالی آن را نفوذ آبهای زیرزمینی دانست.
مدیر تعاون روستایی آذربایجان غربی از شناسنامهدار شدن بیش از ۱۶ هزار هکتار از باغات استان به همت اتاق اصناف کشاورزی خبر داد و این اقدام را در راستای اجرای قانون برنامه هفتم توسعه کشور عنوان کرد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه