به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، محمدرضا عارف، ضمن تشکر از اجرای طرح مذکور گفت: کار دانشگاه ارومیه قابل تقدیر است اما تنها نباید به تحقیقات این دانشگاه محدود شد، همه دانشگاهها و مراکز علمی کشور می توانند در این زمینه طرح های مطالعاتی را شروع کرده و ببینند در سایر نقاط جهان برای رفع این چنین بحرانهایی چه تدابیری اندیشیده شده است.
معاون اول رئیس جمهور در ادامه با تشکر از اقدامات صورت گرفته برای کاهش ۴۰ درصدی در مصرف آب گفت: سازمان محیط زیست و سایر دستگاه های ذیربط باید با جدیت در این حوزه وارد شده و بررسی کنند که چگونه می توان هم صنعتی شد و هم محیط زیست را حفظ کرد.
دکترعارف با بیان اینکه قبل از شروع کار«کارگروه ملی دریاچه ارومیه»، وضعیت فاجعهباربود گفت: مشکل دریاچه ارومیه، ازمهمترین مسائل ملی امروز ایران است و ما اکنون برای حل آن، نیاز به یک عزم ملی داریم و اکنون زمان آن است که تصمیمات درستی که در دولتهای گذشته گرفته شده است را عملی کنیم.
دکتر عارف افزود: باید در کنار اقدامات عملی، فرهنگسازی کنیم، از دید دولت چهاردهم، طرح های نجات دریاچه ارومیه که در دولتهای قبل تصویب شده محترم است، اما تلاش میکنیم اگر نواقصی در این طرح ها وجود دارد آنها را رفع کنیم و اگر نقاط قوتی بوده آنها را تقویت کنیم.
در این جلسه وزیرجهاد کشاورزی و معاون علمی رئیس جمهور، روسای سازمان های محیط زیست و سازمان برنامه و بودجه، استانداران استان های حوزه آبریز دریاچه ارومیه، مدیران سازمان ها و دستگاه های عضو کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه و دکتر علیجانپور رئیس دانشگاه ارومیه و دکتر بشارت استاد گروه آب دانشگاه ارومیه حضور داشتند.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان آذربایجانغربی از اخذ سند مالکیت برای ۴۷۴/۴۵ هکتار از بستر رودخانهها و تالابهای این استان در سالجاری خبر داد.
در سال جاری انجام دو هزار و ۵۹۰ مورد بازرسی در حوزه کشف کالای قاچاق در اذربایجان غربی منجر به تشکیل بیش از ۵۰۰ پرونده تخلف شده است.
معاون صنایع کوچک و عضو هیات مدیره شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجانغربی گفت: طی سال جاری، ۲۹ واحد راکد صنعتی که در این شهرک مستقر هستند احیا و به مدار تولید بازگشته است.
سرپرست شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه میاندوآب گفت: تاکنون ۹ هزار و ۵۰۰ خودرو عمومی جنوب استان با نصب مخزن و کیت مخصوص دوگانه سوز شده اند.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه