به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، سرهنگ عین اله جهانی معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا گفت: یکی از دغدغه ها و نگرانی های رانندگان در زمان خرید لاستیک، خرید یک لاستیک تازه تولید شده است. متاسفانه در کشور ما لاستیک های خارجی بیشماری وجود دارد که بیش از ۵ سال از تاریخ تولید آنها گذشته است که البته این موضوع برای لاستیک های تولید داخل کمتر وجود دارد.
وی افزود: خطرات لاستیک های انباری با توجه به شرایط آب و هوایی گرم و جاده های پر دست انداز، رعایت نکردن سرعت مطمئنه و خانواده های پرجمعیت و تکمیل ظرفیت کامل خودرو توسط افراد خانواده و… باعث ناامنی استفاده از این لاستیک ها در جاده های کشور به خصوص در زمان مسافرت و استفاده از خودرو در مدت زمان و ساعت بیشتر می گردد.
جهانی با تاکید بر اینکه هیچ تفاوت ظاهری بین لاستیک های انباری و لاستیک های تازه تولید شده وجود ندارد گفت: در جداره بیرونی لاستیک ها یک عدد چهار رقمی درج شده است که مشخص کننده زمان تولید آن است. این عدد بر اساس سال تولید و تعداد هفته است. دو رقم اول تعداد هفته و دو رقم آخر سال تولید را نشان می دهد. برای مثال درج عدد “۱۵۰۹” بر روی یک لاستیک یعنی این لاستیک در هفته پانزدهم سال ۲۰۰۹ تولید شده است و اگر این عدد سه رقم باشد به معنای تولید قبل از سال ۲۰۰۰ می باشد.
معاون اجتماعی پلیس راهور با اشاره به اینکه استفاده از لاستیک هایی که از تاریخ تولید انها بیش از ۳ سال می گذرد مناسب نیستند افزود: لاستیک های ایرانی که در دو طرف آن دارای مهر استاندارد باشد، از نوع درجه یک و چنانچه در یک طرف لاستیک علامت استاندارد درج شده باشد، لاستیک از نوع درجه ۲ محسوب می شود.
جهانی در پایان به خریداران لاستیک توصیه نمود: حتما در زمان خرید به تاریخ تولید لاستیک توجه نمایند. اگر در حین رانندگی لاستیک خودرو دچار پارگی، ترکیدگی و یا پنچری شد، فرمان را محکم گرفته و ترمز نکنید و خود را کنترل کنید. چرا که ترمز ناگهانی و محکم می تواند باعث واژگونی خودرو گردد. همچنین باید به این نکته توجه داشت که عمق اج لاستیک نباید از ۱.۶ میلی متر کمتر باشد و حتما فلش موجود بر روی لاستیک به سمت جلو باشد تا در حین حرکت نقش پیشگیری خود را از تجمع آب در زمان بارندگی در زیر لاستیک ها ایفا نماید.
سفر کوتاه اما پربار رئیسجمهور ایران به جمهوری آذربایجان با امضای ۷ تفاهمنامه کلیدی و تأکید بر توسعه روابط اقتصادی، فصل جدیدی در مناسبات دو کشور همسایه گشود. این سفر که با وجود بحران داخلی در ایران انجام شد، نشاندهنده عزم تهران برای تقویت دیپلماسی منطقهمحور است.
با حضور روسای جمهور ایران و جمهوری آذربایجان، علاوه بر بیانیه مشترک سفر، ۷ تفاهمنامه همکاری میان بخشهای مختلف اجرایی، به امضای مقامات دو کشور رسید.
شهردار خوی گفت: بوستان هفت هکتاری تراکتور با هزینهای بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال طی یک ماه آینده افتتاح خواهد شد.
در پی هتک حرمت به یکی از معلمان مدارس ابتدایی ناحیه یک ارومیه، علیاکبر صمیمی، سرپرست ادارهٔ کل آموزش و پرورش آذربایجانغربی، دستور ویژهای برای پیگیری این حادثهٔ ناگوار صادر کرد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه