مهدی عیسیزاده، نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی در این جلسه با اشاره به مغفول ماندن ظرفیتهای تاریخی و گردشگری چهاربرج اظهار کرد: برای رونق گردشگری در این شهرستان در قدم اول باید برای ایجاد واحدهای بومگردی در منطقه بقعه تاجالدین علی(ع) برنامهریزی شود.
وی افزود: در این منطقه ۶۰۰ هکتار اراضی ملی بلااستفاده وجود دارد که برای ایجاد واحدهای بومگردی مناسب هستند.
عیسی زاده ادامه داد: برگزاری مسابقات اسبسواری و جشنوارههای ورزشی و تفریحی از جمله دیگر اقدامات لازم برای توسعه گردشگری چهاربرج هستند.
وی گفت: از آنجایی که چهاربرج یک شهرستان تازهالتاسیس بوده و اعتبارات پایینی دارد، نیاز است بنیاد مستضعفان برای توسعه گردشگری در این شهرستان سرمایهگذاری کند.
تاکید بر افزایش اعتبارات گردشگری چهاربرج
جلیل جباری، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی نیز در این جلسه با اشاره به ظرفیتهای گردشگری چهاربرج تصریح کرد: وجود محوطههای تاریخی مانند قرهقوزلو، قبچاق، فسندوز و فیروزآباد در چهاربرج و طبق سوابق کاوشهای باستان شناسی این شهرستان از تاریخچه غنی برخوردار است.
وی خاطرنشان کرد: وجود کارگاههای نخریسی، مناطق طبیعی و مذهبی زیبا از دیگر ویژگیهای گردشگری در چهاربرج هستند.
جباری ادامه داد: برای معرفی هر چه بیشتر چهاربرج و توسعه گردشگری در این شهرستان نیاز است در اعتبارات سال 1401 اعتبار حوزه گردشگری چهاربرج افزایش پیدا کند.
استاندار آذربایجانغربی با تاکید بر توسعه دانشگاههای استان، گفت: هر توسعهای در آذربایجانغربی، نیازمند سرمایه انسانی توسعه یافته است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای آذربایجانغربی از باز بودن تمام راههای اصلی استان و برقرار بودن تردد کامل در آنها خبر داد.
سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی اظهار کرد: در ۸ ماهه سالجاری ۳۰ هزار و ۶۳۶ کارت تجاری در این استان تمدید و صادر گردیده است .
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی، تلاش فعالان راهداری و حمل ونقل جاده ای آذربایجان غربی را جهاد گونه و ستودنی دانست.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه