وی با اشاره به اینکه نقش هنرمندان در همراه کردن مردم بی بدیل است، اضافه کرد: مشکلات بخش هنر نیز نظیر سایر بخش ها نیازمند توجه بوده و این بخش نیز از نبود زیرساختها در مشکل است که این مشکلات قابل حل یا پیگیری است.
استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: باید مشکلات را اولویت بندی و پیگیری کنیم تا این مسائل حل و فصل شود.
معتمدیان با تاکید بر ارائه تسهیلات مناسب به هنرمندان بیان کرد: هنرمندان باید با برگزاری نشست های تخصصی و توسعه فعالیتها در سطح استانی، ملی و منطقه ای در جامعه امیدآفرینی کنند و حتی جشنوارهای در سطح منطقه داشته باشیم و هنر استان را به همسایگان خود توسعه دهیم.
وی گفت: بازتعریف و ریل گذاری برای دست یابی به توسعه از اولویتهای این استان است زیرا در برخی از شاخصهای توسعه عقب هستیم.
استاندار آذربایجان غربی با موافقت درخواست هنرمندان حاضر، در خصوص راه اندازی خانه هنرمندان در استان افزود: هنرمندان به طور موقت در مدرسه تاریخی هدایت مستقر شوند تا ساختمانی درخور شان این بخش تاسیس شود.
معتمدیان بیان کرد: مسائل هنری نیز در کنار مسائل فرهنگی در شورای فرهنگ عمومی مدنظر قرار گیرد تا شاهد توسعه و رونق هنر اصیل استانی در سطح جامعه و در سطح ملی و بین المللی و منطقهای باشیم.
در ابتدای این جلسه هنرمندان حاضر مسائل و مشکلات حوزه فرهنگ و هنر استان را مطرح و در خصوص ارتقای جایگاه هنرمندان و معرفی هنرهای اصیل و قابل طرح استان پیشنهاداتی را ارائه کردند.
مدیرکل جدید صمت آذربایجانغربی با تأکید بر شناخت عمیق از چالشهای تولید و تجارت، وعده داد با اتکا به تجربه، برنامهریزی و حمایت از سرمایهگذاران، مسیر توسعه اقتصادی استان را متحول کند.
در آئینی با حضور مقامات کشوری و استانی، سخاوت خیرخواه بهعنوان سرپرست جدید ادارهکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی معارفه و از زحمات احسان جوی تقدیر شد.
بر اساس اعلام هواشناسی آذربایجان غربی، رگبارهای متناوب باران همراه با رعد و برق و وزش باد شدید در استان پیشبینی میشود. این شرایط جوی احتمالاً با گرد و خاک همراه خواهد بود و تا اواسط هفته ادامه دارد.
استاندار آذربایجان غربی از خسارت بیش از ۴ هزار میلیارد تومانی بارشهای تگرگ و سیلاب به بخش کشاورزی استان خبر داد و گفت: بیش از ۳۰ هزار هکتار از اراضی زراعی و باغی آسیب دیده و بخش عمده باغات تا دو سال آینده غیرقابل بهرهبرداری خواهند بود.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه