وی تصریح کرد: سرمایه گذاری و نظام تامین مالی و اعتباری از اصلی ترین مولفه های توسعه کشاورزی و منابع طبیعی است، بنابراین سیاست گذاران و برنامه ریزان برای ساماندهی این مهم و ارتقای نرخ رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی با استفاده از ظرفیت های درونزا، موضوع تشکیل صندوق های غیردولتی حمایت از توسعه بخش کشاورزی را در دستور کار خود قرار داده اند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان غربی ادامه داد: مقرر شده تا صندوق های غیردولتی حمایت از توسعه بخش کشاورزی، خارج از چارچوب نظام بانکی و نهادهای مالی و اعتباری دولتی و غیردولتی و متناسب با نیاز تولیدکنندگان بخش منابع طبیعی توسط خودشان تشکیل، مدیریت و اداره شوند.
حسین جعفرزاده، مدیرعامل صندوق توسعه بخش کشاورزی آذربایجان غربی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه ۱۷۶ تشکل کشاورزی در استان، معادل ۸۹ درصد تشکلها، عضو صندوق حمایت از توسعه کشاورزی استان هستند، گفت: در حال حاضر صندوق استانی رتبه ۱۶ به لحاظ سرمایه در بین صندوق های کشور دارد و از بدو تاسیس تاکنون طی ۲۰ مرحله افزایش سرمایه داشته است.
وی ادامه داد: صندوق استان از لحاظ عملکردی و توازن بین بخش ها، به نسبت سرمایه و تسهیلات پرداختی رتبه اول کشوری را دارد.
جعفرزاده خاطرنشان کرد: این میزان سرمایه گذاری انجام شده، در حدود ۳۲ درصد سرمایه در بخش زراعت و باغبانی، ۴۳ درصد در زیر بخش دام و طیور و زنبورعسل، ۲ درصد در زیر بخش شیلات و آبزیان، ۱۸ درصد صنایع تبدیلی و تکمیلی و به ترتیب یک درصد در سه زیر بخش منابع طبیعی ، عشایری و مکانیزاسیون و ۲ درصد خدمات مشاره ای پیش بینی شده بود که تحقق یافته است.
با حکم سید رضا صالحی امیری، مرتضی صفری در سمت مدیر کلی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی ابقا شد.
در راستای ارج نهادن به مقام شامخ شهدا با رای اعضای شورا این زیرگذر به پاس فداکاریها و رشادتها به نام سرلشکر شهید یعقوب علیاری مزین شد و بدین منظور سردیس این شهید والامقام نیز در محل پروژه نصب شد.
در اولین روزهای انتصاب رضا رحمانی به عنوان والی جدید آذربایجان غربی، یک جمله کلیدی در یک جلسه کاری از او با عنوان "من با همه می توانم کار بکنم الا مدیران بی عرضه" کافی بود تا مردم این استان ندیده و نشناخته احساس خوبی به استاندار جدید پیدا کنند.
بر اساس آمارهای اعلام شده سرانه مصرف شیر و فرآوردههای لبنی در ایران معادل یک سوم استاندارد جهانی است. بر همین اساس میانگین مصرف شیر در جهان حدود ۳۰۰ کیلوگرم بوده که در ایران این رقم کمتر از ۱۰۰ کیلوگرم و چیزی معادل یک سوم استاندارد جهانی است.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه