به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، وحید جلال زاده در سی و پنجمین جلسه قرارگاه تامین امنیت غذایی استان با بیان اینکه تشکیل قرارگاه امنیت غذایی نقش مهمی در مدیریت بازار دارد، افزود: باید زیرساخت ها و امکانات لازم برای عملیاتی کردن دستورالعمل ها و مصوبات این قرارگاه در استان فراهم شود و تمامی عوامل و دستگاه های ذیربط در این زمینه با جهاد کشاورزی همکاری کنند تا مردم اثرات نظارت و مدیریت این قرارگاه را در مدت زمان کم تشکیل آن مشاهده کنند.
وی با اشاره به مشکل بازار پس از تولید سیب در استان گفت: متاسفانه هر ساله در زمینه بازار پس از تولید سیب با مشکلات زیادی از جمله نبود ناوگان یخچالدار، مشکل سورت و بسته بندی و موانع صادراتی مواجه هستیم که باید برنامه ریزی اصولی توسط مسولان استانی برای رفع این مشکلات انجام گیرد. نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تولید سیب صنعتی در استان نیز افزود: باید اصلاح و جایگزینی باغات فرسوده و برنامه ریزی لازم در این زمینه انجام شود تا در یک بازه زمانی مشخص میزان تولید سیب صنعتی به حداقل کاهش یابد. جلال زاده اظهار کرد: باید نقشه راه سیب استان تدوین و عملیاتی شود تا در زمینه اصلاح ارقام سیب تولیدی، فرآوری و قیمت گذاری فروش داخلی و صادرات تصمیمات اساسی و به موقع اتخاذ شود. وی با اشاره به پیگیری تخصیص اعتبارات لازم از بانک کشاورزی برای راه اندازی واحدهای فرآوری و بسته بندی محصولات کشاورزی در استان اظهار کرد: باید مقررات بانکی اخذ اعتبارات توسط سرمایهگذاران برای راهاندازی واحدهای سورتینگ و بسته بندی تسهیل شود. نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ۳۸۰ هزارتن سیب موجود در سردخانه های استان بر رفع موانع صادراتی تاکید و اعلام آمادگی کرد تا زمینه رفع این مشکلات در مجلس مطرح و زمینه حل آنها فراهم شود.
مدیرکل جدید صمت آذربایجانغربی با تأکید بر شناخت عمیق از چالشهای تولید و تجارت، وعده داد با اتکا به تجربه، برنامهریزی و حمایت از سرمایهگذاران، مسیر توسعه اقتصادی استان را متحول کند.
در آئینی با حضور مقامات کشوری و استانی، سخاوت خیرخواه بهعنوان سرپرست جدید ادارهکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی معارفه و از زحمات احسان جوی تقدیر شد.
بر اساس اعلام هواشناسی آذربایجان غربی، رگبارهای متناوب باران همراه با رعد و برق و وزش باد شدید در استان پیشبینی میشود. این شرایط جوی احتمالاً با گرد و خاک همراه خواهد بود و تا اواسط هفته ادامه دارد.
استاندار آذربایجان غربی از خسارت بیش از ۴ هزار میلیارد تومانی بارشهای تگرگ و سیلاب به بخش کشاورزی استان خبر داد و گفت: بیش از ۳۰ هزار هکتار از اراضی زراعی و باغی آسیب دیده و بخش عمده باغات تا دو سال آینده غیرقابل بهرهبرداری خواهند بود.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه