به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، محمدصادق معتمدیان در نشست مشترک با اعضای هیأترئیسه دانشگاه فنی و حرفهای استان که در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به اهمیت جایگاه این دانشگاه در تربیت نیروی کار فعال و ماهر، افزود: براساس آمارهای موجود، تعداد اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفهای بیشتر از سایر دانشگاهها است.
وی همچنین با اشاره به اهمیت مهارت آموزی، خاطرنشان کرد: براساس تکالیف قانونی در حوزه آموزش و پرورش و آموزش عالی، باید به سمت مهارت آموزی سوق پیدا کرد.
استاندار آذربایجان غربی در خصوص کم متقاضی بودن برخی از رشتههای دانشگاه فنی و حرفهای استان نیز عنوان کرد: باید علت این موضوع بررسی و مشکل موجود حل و بستر تحصیل دانش آموزان در رشتههای فنی و حرفهای در آموزش و پرورش ایجاد شود چرا که این رشتههای تحصیلی جزو اولویتهای اول نیاز استان هستند.
معتمدیان افزود: یکی از خلأهای امروز استان، عدم استفاده از ظرفیت تشکلهای صنفی و بخش خصوصی در آموزشهای فنی و حرفهای است.
وی همچنین با تاکید بر استفاده از ظرفیتهای بخش خصوصی برای کارآموزی فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفهای، اضافه کرد: امکانات بخش خصوصی استان در حوزه مهارت آموزی، در برخی موارد بیشتر از امکانات دولتی بوده و می تواند در کمکهای آموزشی دانشکدههای فنی و حرفهای موثر باشد و به منظور استفاده از این امکانات باید ارتباط بین دانشگاهها با صنعت و بخش خصوصی افزایش یابد.
معتمدیان در ادامه با اشاره به اهمیت و نقش دانشکدههای فنی و حرفهای در ایجاد اشتغال، تصریح کرد: در راستای گسترش اشتغالزایی استان، آماده کمک به دانشکدههای فنی و حرفهای هستیم.
استاندار آذربایجانغربی یادآور شد: متاسفانه جایگاه خوبی در اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاهی در سطح کشور وجود ندارد و بخاطر این امر نیاز است توجه ویژهای به دانشگاههای فنی و حرفهای شود.
معتمدیان همچنین با تاکید بر اینکه طرح جامع دانشگاه فنی و حرفهای با نگاه بلندمدت تدوین شود، افزود: این طرح جامع سریعاً آماده شود تا در سفر ریاست جمهوری به استان، اعتبارات لازم برای اجرای آن تامین شود.
وی در پایان اظهار داشت: در شهرستانها نیز دانشکدههای فنی و حرفهای برای تربیت نیروی کار ماهر، باید ایجاد شوند تا بیکاری فارغالتحصیلان دانشگاهها کاهش یابد.
پیش از سخنان معتمدیان، رسول خداویردی وند کشتیبان رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان ضمن معرفی دانشگاه، گزارشی در خصوص امکانات، رشته های موجود و تعداد دانشجویان و همچنین مشکلات و کمبودهای دانشگاه ارائه کرد.
پیش از این نشست نیز استاندار آذربایجان غربی و هیأت همراه از بخشهای مختلف دانشکده شهید قاضی طباطبایی و آموزشکدههای شهید بهشتی و دختران ارومیه بازدید کردند.
همچنین محمدصادق معتمدیان و هیأت همراه در بدو ورود به دانشکده شهیدقاضی طباطبایی ارومیه به همراه اعضای هیأت رئیسه دانشگاه با حضور در مزار شهدای گمنام با اهدای شاخه گل و نثار فاتحه با آرمانهای مقدس امام راحل (ره) و شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تجدید میثاق کردند.
رئیس مرکز مدیریت راههای آذربایجان غربی از افزایش تعداد سامانههای نظارت تصویری در جادههای استان به ۴۷ دستگاه تا پایان سال خبر داد. این اقدام به منظور افزایش ایمنی و نظارت بهتر بر محورهای حادثهخیز انجام میشود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی از کشف و ضبط ۳۸ هزار و ۴۲۷ عدد داروی قاچاق به ارزش ۳ میلیارد و ۶۲۴ میلیون ریال در ارومیه خبر داد و گفت: متخلف علاوه بر ضبط داروها، به پرداخت جریمه نقدی معادل ارزش کالا محکوم شد.
مدیرکل راهداری آذربایجان غربی از آمادگی کامل پایانه مرزی تمرچین برای خدماترسانی به زائران اربعین خبر داد و بر همکاری نزدیک با مسئولان اقلیم کردستان عراق برای تسهیل تردد زائران تأکید کرد.
عملیات اجرایی طرح فرآوری معدن سیلیس شاهیندژ به عنوان اولین پروژه از رویداد سرمایهگذاری "اینوا" با حضور مسئولان استانی و ملی آغاز شد. این طرح که با سرمایهگذاری ۶۶۰ میلیارد تومانی بخش خصوصی اجرا میشود، ظرفیت ایجاد ۲۵۰ شغل مستقیم را دارد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه