به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، علی دیانتی افزود: ۷۰ درصد از محصول تولید شده زردآلو در استان به صورت تازه خوری مصرف شده و ۳۰ درصد در صنایع تبدیلی و به صورت خشکبار استفاده میشود.
وی اضافه کرد: ارقام بومی عسگر آباد، اردوباد، شاهرودی، نصیری، تبرزه، شکر پاره و سفید ارومیه جزو ارقام زردآلوهای تولیدی باغهای آذربایجانغربی است.
دیانتی با بیان اینکه بخش زیادی از این محصول در باغات شهرهای ارومیه، خوی، سلماس، ماکو و شاهین دژ تولید میشود، ادامه داد: شهرستان ارومیه با تولید ۱۶ هزارتن زردآلو که بیش از نیمی از مجموع تولید استان را در بر میگیرد، به عنوان قطب تولید این محصول در استان محسوب میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی آذربایجانغربی اظهار کرد: بخشی از محصول نیز به صورت تازه خوری و خشکبار به سایر استانهای کشور و کشورهای همسایه صادر میشود.
وی یادآور شد: زردآلوی تولیدی استان به دلیل تلاش تولیدکنندگان برای تولید محصول ارگانیک و استفاده نکردن باغداران از انواع کودها و سموم شیمیایی از رنگ و طعم خاصی برخوردار بوده و همواره مورد توجه خریداران است.
رئیس پژوهشگاه بینالمللی زلزلهشناسی و مهندسی زلزله هشدار داد: با کاهش بیش از ۹۸ درصدی حجم آب، دریاچه ارومیه در سال ۱۴۰۴ به دشتی نمکی و بیحاصل تبدیل شد؛ نمادی آشکار از سوءمدیریت، مداخلات انسانی و بیتوجهی به هشدارهای کارشناسی.
تیم ملی والیبال ایران در دومین دیدار خود در قهرمانی مردان جهان ۲۰۲۵ با نتیجه سه بر یک تونس را شکست داد تا نخستین بردش در مانیل ثبت شود و امیدهایش برای صعود زنده بماند.
تصاویری از مراسم ازدواج سودا ارگینجی، بازیگر مشهور تورک در اینستاگرام پربازدید شده است.
مهسا حجازی، بازیگر نقش شیرین در سریال تاسیان عکس های جدیدی را در صفحه شخصیاش منتشر کرده که مورد توجه هوادارانش قرار گرفته است.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه