به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، علی دیانتی افزود: ۷۰ درصد از محصول تولید شده زردآلو در استان به صورت تازه خوری مصرف شده و ۳۰ درصد در صنایع تبدیلی و به صورت خشکبار استفاده میشود.
وی اضافه کرد: ارقام بومی عسگر آباد، اردوباد، شاهرودی، نصیری، تبرزه، شکر پاره و سفید ارومیه جزو ارقام زردآلوهای تولیدی باغهای آذربایجانغربی است.
دیانتی با بیان اینکه بخش زیادی از این محصول در باغات شهرهای ارومیه، خوی، سلماس، ماکو و شاهین دژ تولید میشود، ادامه داد: شهرستان ارومیه با تولید ۱۶ هزارتن زردآلو که بیش از نیمی از مجموع تولید استان را در بر میگیرد، به عنوان قطب تولید این محصول در استان محسوب میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی آذربایجانغربی اظهار کرد: بخشی از محصول نیز به صورت تازه خوری و خشکبار به سایر استانهای کشور و کشورهای همسایه صادر میشود.
وی یادآور شد: زردآلوی تولیدی استان به دلیل تلاش تولیدکنندگان برای تولید محصول ارگانیک و استفاده نکردن باغداران از انواع کودها و سموم شیمیایی از رنگ و طعم خاصی برخوردار بوده و همواره مورد توجه خریداران است.
استاندار آذربایجانغربی با تأکید بر لزوم حفظ عقلانیت و پرهیز از رفتارهای احساسی در ورزشگاههای ارومیه گفت: نباید کاری کنیم که نتیجهاش آسیب به خودمان و خوشحالی دشمنان باشد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجانغربی با تأکید بر اهمیت تکمیل زنجیره تولید طلا در استان، از جهش چشمگیر تولید این فلز گرانبها خبر داد.
با حضور رضا رحمانی استاندار آذربایجانغربی، نخستین و بزرگترین مرکز تخصصی ساخت و تولید مصنوعات طلا در استان به بهرهبرداری رسید.
سرپرست انتظامی شهرستان سلماس از توقیف ۱۸ خودرو و ۴ موتورسیکلت متخلف در این شهرستان خبر داد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه