به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، محمود رضازاد باری افزود: در این رقابتها که صدها نخبه از دانشگاههای مختلف دنیا در آن حضور داشتند، دو طرح «افزایش سرعت و بازده تولید طلا در روش سیانیدی با استفاده از جاذبهای اصلاحشده» و «دستگاه پلاسمای ضدعفونی کننده سطوح» مدال نقره را از آن خود کردند.
وی اضافه کرد: همچنین طرحهای «هند پلو (توپ سو)»، « کنترل آفات مهم گلخانهای با سیستم تولید الکترومغناطیس بدون استفاده از سموم کشاورزی»، « توسعه و ارزیابی تحلیلی یک میراگر نوآورانه مرکز گرای ویسکوالاستیک» و « دستگاه پلاسمای توسعه یافته برای بهبود فرآیند جوانه زنی و رشد دانهها» به رتبه سوم این رقابتها دست یافتند.
رییس دانشگاه ارومیه ادامه داد: علاوه بر شرکت کنندگان، دکتر نادر صولتی فر و دکتر مجید قاسمی نیز به عنوان داور با این مسابقات بین المللی همکاری داشتند.
رضازاد خاطرنشان کرد: ششمین دوره مسابقات بین المللی اختراع، نوآوری و طراحی صنعتی ۲۰۲۴ به میزبانی مشترک دانشگاه تکنولوژی مارا در کشور مالزی و دانشگاه لومپونگ در کشور اندونزی و با همکاری دانشگاه ارومیه برگزار شد.
وی یادآور شد: برگزیدگان این رقابت در بخشهای مختلف علوم، تکنولوژی و علوم اجتماعی حضور یافته بودند.
مدیر کل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی از محکومیت یک واحد مبلفروشی در ارومیه به دلیل تخلف گرانفروشی به مبلغ ۸۸۰ میلیون ریال خبر داد.
در دیدار مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی با فرماندار میرآباد، بر ضرورت توجه همزمان به توسعه زیرساختهای آموزشی و ارتقای کیفیت تعلیم و تربیت در این شهرستان تأکید شد.
با محوریت پاسداشت عزت ملی و تقویت روحیه همبستگی، محفل ادبی «ایستاده برای ایران» در آذربایجانغربی برگزار شد.
جنگنده J-10 همچنان در حال ارتقاء است. شایعاتی درباره نسخه های احتمالی آینده با قابلیت های پنهانکاری (Stealth) جزئی، موتورهای قدرتمندتر (مثل WS-15) و سیستمهای آویونیک پیشرفته تر وجود دارد، که نشان می دهد این جنگنده در سال های آتی نیز در ناوگان چین باقی خواهد ماند.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه