به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، علی دیانتی افزود: سالانه به طور متوسط سه هزار و ۸۰۰ تن قارچ خوراکی در واحدهای پرورش استان تولید و روانه بازار مصرف میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی گفت: ۵۰ واحد تولیدی پرورش قارچ در استان وجود دارد که بیش از ۲۰۰ نفر در این واحدها اشتغال دارند.
وی ادامه داد: سرانه مصرف قارچ خوراکی در کشور حدود ۱.۵ تا ۲ کیلوگرم است که این مصرف سرانه برای استان حدود ۱.۵ کیلوگرم برآورد می شود.
دیانتی با بیان اینکه تولید و پرورش این محصول اغلب در سالنهای سرپوشیده است، اظهار کرد: سازمان جهاد کشاورزی با معرفی برای دریافت تسهیلات بانکی احداث و یا سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی قارچ خوراکی از این واحدها جهت توسعه و تداوم تولید حمایت می کند.
وی اضافه کرد: اغلب بذر مورد نیاز برای این اقدام تولیدی در واحد های دانش بنیان تولید، آماده سازی و در اختیار پرورش دهندگان قرار داده می شود. قارچ سرشار از پروتئین است و مصرف آن باعث تنظیم کلسترول خون، افزایش فعالیت مغز، تقویت معده در هضم غذا و تسهیل در جذب مواد غذایی در بدن می شود.
با توجه به جایگاه سیام استان آذربایجان غربی در شاخصهای عملکردی آموزش و پرورش کشور، انتخاب مدیرکل جدید این نهاد آموزشی از اهمیت ویژهای برخوردار است
مدیرعامل هلال احمر آذربایجان غربی گفت: در عملیاتی فشرده و ۴ ساعته، نجاتگران هلال احمر پایگاه تخت سلیمان موفق به نجات جان راننده مینیبوس محصور در برف و کولاک در مسیر صعبالعبور روستای ساریجالوی شهرستان تکاب شدند.
در جهان امروز که تنوع فرهنگی، قومی و دینی به یکی از ویژگیهای بارز جوامع تبدیل شده است، مسئله وفاق ملی و همبستگی اجتماعی بیش از هر زمان دیگری اهمیت یافته است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجانغربی با اشاره به تداوم برودت و سردی هوا در مناطق مختلف استان، گفت: بر اساس مصوبه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان و ستاد مدیریت مصرف سوخت، فردا یکشنبه ۲۱ بهمن ماه، تمامی ادارات دولتی استان، آموزشگاهها، مدارس و دانشگاههای آذربایجانغربی تعطیل و فعالیت ها بصورت دورکاری و آموزش در بستر فضای مجازی خواهد بود.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه