به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، جلیل جباری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی، با بیان اینکه این تعداد در مقایسه با سال گذشته ۴ برابر افزایش نشان میدهد، افزود: این آمار تنها مربوط به هتلهای، هتلآپارتمانها، مهمانپذیر و واحدهای بومگردی سطح استان بوده، در سال جاری افزایش قیمت در مراکز اقامتی استان وجود نداشته است و ۲۰ درصد تخفیف به مسافران ارائه شد.
وی از بازدید ۱۶۷ هزار گردشگر و مسافر نوروزی از اماکن تاریخی و موزههای استان خبر داد و عنوان کرد: این تعداد در مقایسه با سال گذشته ۳.۲ برابر افزایش داشته است.
جباری با اشاره به بازدید ۷۳۰ هزار نفر از جاذبههای گردشگری استان گفت: این تعداد نیز در مقایسه با پارسال دو برابر افزایش نشان میدهد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی با اشاره به فعالیت ۳۵ واحد بوم گردی طی ایام نوروز در استان عنوان کرد: در این مدت دو هزار و ۷۰۰ نفر از گردشگران و مسافران نوروزی در بوم گردی استان اقامت داشتند که رشد دو برابری نشان میدهد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه آذربایجان غربی یکی از استانهای مسافرپذیر کشور در فصل بهار و تابستان است برای ارائه خدمات مطلوب به مسافران جلسات ستاد اجرایی خدمات سفر به صورت مستمر در تمام سال برگزار خواهد شد و اقدامات این ستاد تنها معطوف به ایام نوروز نخواهد بود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی گفت: تاکنون اسامی و مشخصات ۲۴۸ بنای تاریخی استان در سامانه جامع نظارت بر تأسیسات گردشگری ثبت شدهاند و ثبت اسامی سایر بناها نیز ادامه دارد.
مدیرکل جدید صمت آذربایجانغربی با تأکید بر شناخت عمیق از چالشهای تولید و تجارت، وعده داد با اتکا به تجربه، برنامهریزی و حمایت از سرمایهگذاران، مسیر توسعه اقتصادی استان را متحول کند.
در آئینی با حضور مقامات کشوری و استانی، سخاوت خیرخواه بهعنوان سرپرست جدید ادارهکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی معارفه و از زحمات احسان جوی تقدیر شد.
بر اساس اعلام هواشناسی آذربایجان غربی، رگبارهای متناوب باران همراه با رعد و برق و وزش باد شدید در استان پیشبینی میشود. این شرایط جوی احتمالاً با گرد و خاک همراه خواهد بود و تا اواسط هفته ادامه دارد.
استاندار آذربایجان غربی از خسارت بیش از ۴ هزار میلیارد تومانی بارشهای تگرگ و سیلاب به بخش کشاورزی استان خبر داد و گفت: بیش از ۳۰ هزار هکتار از اراضی زراعی و باغی آسیب دیده و بخش عمده باغات تا دو سال آینده غیرقابل بهرهبرداری خواهند بود.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه