به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز،اکبر کرامتی با بیان اینکه تولید زعفران از مزارع استان آذربایجان غربی در حال حاضر ۲۰۰ کیلوگرم می باشد، گفت: ۱۲۰ نفر هم اکنون به عنوان بهره بردار اصلی در کشت زعفران به طور مستقیم مشغول به کار هستند.
کرامتی با اشاره به اینکه هر هکتار زراعت به طور غیر مستقیم ۱۵۰ نفر روز اشتغال ایجاد میکند، افزود: کشت زعفران در آذربایجانغربی در مجموع ۹ هزار نفر روز اشتغال غیرمستقیم در سطح استان ایجاد کرده است.
وی عمدهترین مشکلات زعفران کاران آذربایجانغربی را خرده مالکی و کوچک بودن اراضی زراعی عنوان کرد و گفت: هزینههای بالای تولید در این محصول به کاهش سوددهی در تولید منجر شده است.
کرامتی بیان کرد: در این راستا با هدف بالا بردن راندمان تولید و حمایت از کشاورزان، تلاش میشود که طرحها و ایدههای جدید بررسی شده و از شرکتهای دانش بنیان و تولید کنندگان فعال حمایت شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی با بیان اینکه حمایتهای لازم از جمله مشاوره تخصصی و ارائه تسهیلات بانکی به زعفران کاران در دستور کار قرار دارد، گفت: با توجه به اینکه مصرف آب زعفران اندک است، این گیاه یکی از گونههای امیدبخش برای توسعه در استان و موثر در حفظ و احیای دریاچه ارومیه به شمار میرود.
کرامتی ادامه داد: کشت زعفران در مناطقی که از سوی محققان مرکز تحقیقات کشاورزی و منایع طبیعی استان اعلام و زیر کشت رفته، باعث شده که فعالان این عرصه به سود مناسبی دست پیدا کنند.
مدیر کل راهداری و حملونقل جادهای آذربایجانغربی از تسریع در اجرای چندین پروژه راهداری ، راه روستایی و پایانه های داخلی ومرزی در شهرستان سلماس طی سالجاری خبر داد.
در آستانه فرارسیدن اربعین حسینی، شرکت توزیع نیروی برق آذربایجانغربی با اجرای ۷ پروژه زیرساختی و عملیاتی، خدمترسانی به زائران حضرت اباعبداللهالحسین (ع) در مرز تمرچین پیرانشهر را آغاز کرد.
توهین و درخواست ترور رئیسجمهور توسط عضو شورای شهر رشت؛ اوج سقوط اخلاق سیاسی در ایران را می رساند!
در سالهای اخیر، آموزشوپرورش آذربایجان غربی با حضور مدیران سفارشی همچون منافی، جنگی و مطهری به میدان رقابتهای جناحی تبدیل شده بود. مدیرانی که نه با نگاه تخصصی، بلکه با لابی و سفارش روی کار آمدند و بهجای تقویت کیفیت آموزش، اولویت را به سهمخواهی سیاسی دادند. نتیجه این بیتدبیریها، حالا در کارنامه بچههای این استان دیده میشود.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه