بهگزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، روناک تاسا با اعلام این مطلب اظهار کرد: این پروژه با مجوز پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری و به سرپرستی حنان بحرانیپور انجام میشود.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی اشنویه با بیان اینکه انجام این کاوشها به مدت یک ماه به طول میانجامد، افزود: فصل نخست کاوش این محوطه در سال ۱۴۰۰ انجام و فصل دوم آن نیز در خرداد ماه سالجاری انجام که در این کاوشها که این محوطه مربوط به هزاره پنجم قبل از میلاد ( هفت هزار سال قبل) است.
او تصریح کرد: محوطه باستانی چپرآباد که در حدود ۸ کیلومتری جنوبشرقی اشنویه در استان آذربایجانغربی و در بخش نالوس واقع شده، نزدیکترین محوطه باستانی به ساختگاه سد چپرآباد بوده و فاصله آن تا تاج سد حدود ۵۰۰ متر است.
تاسا گفت: ویژگی برجسته محوطه این است که بر اساس مجموعه سفالیِ بهدست آمده، چپرآباد مربوط به فاز انتقالی ۲ دوره مهم پیش از تاریخ در توالی فرهنگی شمالغرب ایران، یعنی دورههای دالما و پیزدلی است.
همایش "ارومیه و آزادسازی خرمشهر" با حضور رزمندگان، روحانیون، چهرههای دانشگاهی و با استقبال کم نظیر مردم ارومیه در تالار وحدت این شهر برگزار شد.
استاندار آذربایجانغربی گفت: سرمایهگذاران میتوانند بدون هیچ دغدغهای با حضور در مرکز سرمایهگذاری استان، تمامی مراحل سرمایهگذاری خود را به راحتی انجام دهند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی از ادامه بررسیهای تخصصی درباره گودال آب شکلگرفته در سواحل جنوبی دریاچه ارومیه خبر داد و منشأ احتمالی آن را نفوذ آبهای زیرزمینی دانست.
مدیر تعاون روستایی آذربایجان غربی از شناسنامهدار شدن بیش از ۱۶ هزار هکتار از باغات استان به همت اتاق اصناف کشاورزی خبر داد و این اقدام را در راستای اجرای قانون برنامه هفتم توسعه کشور عنوان کرد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه