بهگزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، روناک تاسا با اعلام این مطلب اظهار کرد: این پروژه با مجوز پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری و به سرپرستی حنان بحرانیپور انجام میشود.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی اشنویه با بیان اینکه انجام این کاوشها به مدت یک ماه به طول میانجامد، افزود: فصل نخست کاوش این محوطه در سال ۱۴۰۰ انجام و فصل دوم آن نیز در خرداد ماه سالجاری انجام که در این کاوشها که این محوطه مربوط به هزاره پنجم قبل از میلاد ( هفت هزار سال قبل) است.
او تصریح کرد: محوطه باستانی چپرآباد که در حدود ۸ کیلومتری جنوبشرقی اشنویه در استان آذربایجانغربی و در بخش نالوس واقع شده، نزدیکترین محوطه باستانی به ساختگاه سد چپرآباد بوده و فاصله آن تا تاج سد حدود ۵۰۰ متر است.
تاسا گفت: ویژگی برجسته محوطه این است که بر اساس مجموعه سفالیِ بهدست آمده، چپرآباد مربوط به فاز انتقالی ۲ دوره مهم پیش از تاریخ در توالی فرهنگی شمالغرب ایران، یعنی دورههای دالما و پیزدلی است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پلدشت از آغاز برداشت هندوانه از دشتهای حاصلخیز این شهرستان خبر داد و گفت: پیشبینی میشود بیش از ۲۰ هزار تن محصول به بازار سراسر کشور عرضه شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجانغربی از عبور مصرف برق استان از مرز ۱۲۹۴ مگاوات در شامگاه ۲۳ تیرماه خبر داد و نسبت به احتمال خاموشیهای پراکنده در روزهای آینده هشدار داد.
رئیس اورژانس آذربایجانغربی از انفجار یک کپسول گاز در روستای ترکش شهرستان پیرانشهر و مصدومیت شدید سه نفر در این حادثه خبر داد.
مدیرکل امور اقتصادی استانداری آذربایجانغربی اعلام کرد: ماهانه ۳۱ هزار تُن آرد در استان توزیع میشود که بر مبنای جمعیت ۳.۴ میلیون نفری و سرانه مصرف ۹.۶۸ کیلوگرم تخصیص یافته است.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه