اختتامیه رویداد فرهنگی رسانه ای زرسا برگزار شد / رویدادی که حاشیه اش بر اصلش چربید

آئین اختتامیه رویداد فرهنگی رسانه ای زرسا (زن، رسانه، سلامت، ایران) با حضور مسئولان استانی در تالار مرکزی ارومیه برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، مدیرکل امور بانوان و خانواده وزارت کشور با اشاره به اینکه عده‌ای در سال‌های گذشته کم ‌فرزندی را در کشور تبلیغ کردند، گفت: باید الگوی فرزندآوری در کشور تغییر یافته و به سمت خانواده‌های پُرجمعیت حرکت کنیم.

زینب اختری در آیین پایانی رویداد زرسا، افزود: در حال حاضر در وضعیت بحرانی جمعیت قرار داریم که برای رفع آن باید همه نهادهای مسئول فعالیت‌های لازم را انجام دهند.

اختری ادامه داد: در سال‌های گذشته برخی‌ها شعار داده و تبلیغات کردند که بتوانند مفهوم کم فرزندی را در جامعه نهادینه کنند که باید این روند تغییر کند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده وزارت کشور اظهار کرد: در دنیای امروز، جمعیت قدرت ایجاد می‌کند که باید این مفهوم در جامعه نهادینه شود.

وی با بیان اینکه رسانه می‌تواند بهترین ابزار برای جهاد تبیین باشد، افزود: باید از این ظرفیت در راستای فرهنگ سازی برای جوانی جمعیت بهره برد.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌غربی هم دراین همایش اظهار کرد: در قانون جوانی جمعیت، مشوق‌هایی مقرر شده که البته در اجرای همین حداقل‌ها هم با مشکل مواجه هستیم.

رضا ابراهیمی ادامه داد: عملکردها در حوزه تسهیلات بانکی برای اجرای قانون جوانی جمعیت در استان عملکرد مناسبی نیست و با نقطه مطلوب فاصله داریم.در مباحث دیگر نظیر مسکن و دیگر مشوق‌ها هم با مشکل مواجه هستیم که باید این مشکلات برطرف شود.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار آذربایجان‌غربی تاکید کرد: ما باید قبول کنیم که با روند کنونی در آینده جامعه پیری خواهیم داشت و باید با برنامه ریزی مناسب، از این امر جلوگیری کنیم.

به گزارش قارتال نیوز در مراسم اختتامیه زرسا جوایزی در بخش های تیتر، مصاحبه، گزارش و یادداشت رسانه ها و همچنین بخش رسانه های صوتی و تصویری شامل فیلم کوتاه، گزارش ویدئویی، پویانمایی و موشن گرافی و پادکستها و بخش سوم شامل عکس، پوستر و اینفوگرافی از میان ۱۶۰ اثر رسیده به شرکت کنندگان اهدا گردید.

شایان ذکر است که در بخش پایانی این رویداد خانم دیانا رشیدیان یکی از همکاران پایگاه خبری قارتال نیوز در بخش مصاحبه رتبه دوم را از آن خود نمود.

حاشیه های مراسم اختتامیه رویداد فرهنگی رسانه ای زرسا

• زمان شروع رویداد زرسا ۳۰/۹ صبح اعلام شده بود که مثل اکثر مراسمات اجرا شده در کشور با تاخیر طولانی مدت همراه بود و عقربه ساعت در زمان شروع این مراسم بر روی۳۰/۱۰ قرار داشت.

• قطعات موسیقی ارائه شده در این رویداد هیچ تناسخی با زرسا (زن، رسانه، سلامت، ایران) نداشت! همچنین بنظرمی آید استفاده از یک خواننده در کنار گروه موسیقی و اجرایی در وصف زن یا مادر می توانست شرایط بهتری ایجاد نماید.

• قطعه تئاتراجرا شده توسط گروه هنری از نظر اغلب حاضران درمراسم بی معنا و فاقد محتوا بود و هیچ برداشتی دررابطه با موضوع برنامه نداشت!

• بیشترین بخش سین برنامه این رویداد را سخنرانی مسئولین به خود اختصاص داده بود که از حوصله جمع خارج بود و صدای حاضران در سالن را درآورده بود.

•عدم پذیرایی درحین اجرای این رویداد یکی دیگراز ایراداتی بود که بیشتر افراد حاضراز این مورد گلایه مند بودند، هر چند که در پایان برنامه و در حین خروج مهمانان از سالن، پک پذیرایی ارائه شد که دقیقا مثال ” نوش دارو بعد از مرگ سهراب ” را برای حاضرین تداعی می کرد.

• ناهماهنگی در بخش اهدای جوایز و لوح تقدیرها دراین مراسم کاملا مشهود بود بطوری که بیشتر افراد حاضر در سالن اعتقاد داشتند که کاش بجای این همه مسئول روی سن چند نفر برای امورات هماهنگی و تدارکات در نظر گرفته می شد.

• عدم نور مناسب و کافی بر روی صحنه اجرا، ثبت تصاویر را برای عکاسان،تصویر برداران و حاضرین در سالن را با مشکل مواجه کرده بود.

• بیش از ۲۰ نفر از مسئولان حاضر در تالار از جمله نزدیک به ۱۰ نفر از مدیران دانشگاه علوم پزشکی که اغلب شان نیز تقدیر نامه دریافت کردند در صف مسئولان برای اهدای تقدیرنامه ها به صف شدند! در حالیکه نیازی به این همه تعریف و تمجید از خود نبود.

• داوران آثار رسانه ای بغیراز رئیس این داوران یوسف پیربوداغی شاید بهتر بود از افرادی با تخصص و تجربه بیشتر از فعالان رسانه ای انتخاب می شدند تا شائبه داوری جانبدارانه در مورد آنها مطرح نمیشد.

•حسین مهدی زاده ، شهردار ارومیه هم جزو مدیران خوش شانسی بود که در لحظات پایانی اختتامیه در تالار حضور یافته و بدون اینکه فرصت نشستن داشته باشد مستقیما به روی سن دعوت شده و مورد تجلیل قرار گرفت!

• مدعوین حاضر در مراسم اختتامیه هیچ سنخیتی با هم نداشته و افراد و خانواده هایی متفاوت در تالار حضور داشتند. از جمله دعوت شدگان به مراسم خانواده هایی با فرزندان سه و چهار قلو بودند.

• زرسا مخفف زن، رسانه، سلامت و ایران بوده و هدف ازاجرای این رویداد فرهنگ سازی فرزندآوری و ترویج سبک زندگی ایرانی، اسلامی، ارتقای امید به زندگی، افزایش پویایی و جوانی جمعیت و کاهش سقط جنین با استفاده از مشارکت های مردمی پویا است.