به گزارش پایگاه خبری قارتال نیور، معاون پژوهش و فن آوری دانشگاه ارومیه با اشاره به اینکه در این رتبه بندی ۱۵۴ دانشگاه از ایران شرکت داشته اند، که دانشگاه ارومیه در بین دانشگاههای جامع ایران رتبه ۹ را کسب کرده است گفت: نظام رتبهبندی سایمگو توسط گروهی پژوهشی در دانشگاه گرانادا (اسپانیا) ابداع شده است که با استفاده از الگوریتم هایی اطلاعات شاخصهای مختلف را استخراج و بر اساس آن نشریات را از لحاظ اعتبار علمی رتبهبندی میکند.
عباس شفیعی افزود: بنا بر اعلام معاونت پژوهشی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC،نه نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه ارومیه در زمره 1درصد پژوهشگران پر استناد جهان قرار گرفتند.
دکتر صمد جعفر مدار از دانشکده فنی مهندسی، دکتر مهران مرادی از دانشکده دامپزشکی، دکتر شهرام خلیل آریا از دانشکده فنی مهندسی، دکتر هادی الماسی از دانشکده کشاورزی، دکتر چنگیز قبادی از دانشکده برق و کامپیوتر، دکتر قادر رضازاده از دانشکده فنی مهندسی، دکتر حسین تاجیک از دانشکده دامپزشکی، دکتر عطا چیت ساز از دانشکده فنی مهندسی و دکتر جواد نوری نیا از دانشکده برق و کامپیوتر، ۹ نفر عضو هیات عملی دانشگاه ارومیه هستند که در این لیست قرار گرفتند .
این نظام رتبهبندی یکی از جدیدترین و جامعترین روشهای رتبهبندی پژوهشی دانشگاهها و موسسات پژوهشی دنیا است؛ در رتبهبندی سایمگو هم تعداد استناداتی که به نشریه شده و هم اهمیت نشریهای که استناد در آن منتشر شده در نظر گرفته میشود.
رئیس اداره پیشبینی اداره کل هواشناسی آذربایجانغربی از ورود موج جدید بارشی به استان از روز سهشنبه خبر داد.
استاندار آذربایجان غربی گفت: بهره مندی مرزنشینان استان از مزیتهای مرزی که در گذشته مورد غفلت بوده، یک ضرورت بوده و باید ساز و کار آن فراهم شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای آذربایجان غربی از کاهش ۳۳ درصدی حجم آب در مخازن سدهای استان خبر داد.
مدیرکل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی گفت: طی سال گذشته ۸۵ پروژه مرمتی و زیرساختی دراستان انجام و برای این امر یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال هزینه شد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه