به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، شش نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری این روزها در کارزارهای انتخاباتیشان مشغول به فعالیت هستند. در این میان دانستن جزئیاتی از زندگیهای خصوصی نامزدها برای مردم شاید جالب باشد؛ زیرا به آنان این امکان را میدهد که ادعاهای نامزدها را در یک طرف ترازو و زندگی خصوصی آنان را در طرف دیگر آن قرار دهند.
این مطلب شامل اطلاعاتی درباره همسران شش نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری است؛ اینکه هر یک از این شش نفر با چه کسانی و چگونه ازدواج کردهاند، همسران آنها چه مشاغلی داشتهاند و دارند و چگونه آنان را در کارزارهای انتخاباتیشان همراهی میکنند. با ما همراه باشید.
فاطمه سجادی؛ همسر سعید جلیلی
درباره فاطمه سجادی اطلاعات زیادی در وبگاهها و رسانهها وجود ندارد، جز اینکه گفته میشود پزشک عمومی است و سال ۱۳۷۱ با سعید جلیلی ازدواج کرده است. حاصل ازدواجشان نیز پسری به نام سجاد است. برخی رسانهها مدعیاند فاطمه سجادی به عنوان پزشک عمومی فعالیت میکند و «شخصیتی مستقل» از سعید جلیلی دارد و «حاشیهنشینی» را ترجیح میدهد.
بهرغم ادعاهایی از این دست، از آنجا که تاکنون هیچ عکس و مصاحبهای از او منتشر نشده، این احتمال مطرح میشود که رئیس «دولت در سایه» همسرش را نیز در سایه نگه داشته است. این احتمال وقتی تقویت شد که به جای همسر سعید جلیلی، امیرحسین ثابتی، نماینده فعلی مجلس، به برنامه «گفتوگوی صمیمی» تلویزیون رفت و درباره زندگی خصوصی این نامزد انتخابات صحبت کرد. حالآنکه این برنامه مختص خانوادهها و نزدیکان نامزدها است.
معصومه پاکتچی؛ همسر علیرضا زاکانی و مدیر حوزه علمیه
علیرضا زاکانی پیشتر در مصاحبهای گفته بود که یک سال پس از پایان جنگ ایران و عراق، در حالی که ۲۴ سال داشت، تصمیم گرفت با معصومه پاکتچی ازدواج کند. حاصل این ازدواج نیز سه دختر به نامهای طیبه، مریم و زینب بود. پاکتچی تحصیلات حوزوی دارد. او طی سالهای متمادی سمت مدیریت حوزههای علمیه خواهران استان تهران را برعهده داشته است. علاوه بر آن مدیریت مسئولیت واحد خواهران بنیاد فرهنگی حضرت موعود را نیز در کارنامه دارد.
در جریان سیزدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری در سال ۱۴۰۰ که علیرضا زاکانی نیز یکی از نامزدها بود، ادعاهای عجیبی را درباره زندگی خصوصی او مطرح کردند که او اینگونه پاسخ داد: برخی افراد در رسانهها و فضای مجازی برای من زندگی شایعه و حاشیه ساختند! خجالت هم نمیکشند.
همسر امیرحسین قاضیزاده
امیرحسین قاضیزاده هاشمی، نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران که مدعی است زنان در دولت او به سمتهای مدیریتی مهم میرسند، نام و نشان همسرش را تا به حال فاش نکرده است.
رئیس کنونی بنیاد شهید تنها یکبار در مصاحبهای درباره ازدواج و نحوه آشنایی با همسرش صحبت کرد و گفت که از طریق همسر یکی از همدانشگاهیهایش با خانواده همسرش آشنا شد. قاضیزاده هاشمی یک دختر و یک پسر دارد.
همسر مصطفی پورمحمدی و ازدواج با توافق پدران
طی سالهای متمادی اطلاعاتی درباره خانواده مصطفی پورمحمدی وجود نداشت اما حالا در جریان کارزارهای انتخاباتی به تناوب ویدیوها و تصاویری از همسر و فرزندانش منتشر میشود. برخی رسانهها بهتازگی ویدیویی قدیمی از مصاحبه با همسر مصطفی پورمحمدی را بازنشر کردهاند.
همسر پورمحمدی در این مصاحبه گفت که خواستگاری در میان نبود و پدرش با پدر مصطفی پورمحمدی توافق کردند و ازدواج آنان شکل گرفت. او در این مصاحبه از اینکه مجبور نیست حیاط خانه را جارو کند و همسرش این وظیفه را برعهده گرفته است، با اشتیاق سخن گفت.
همسر مسعود پزشکیان؛ فوت در تصادف
مسعود پزشکیان سالها قبل با همسرش که گفته میشود متخصص زنان و زایمان بود، ازدواج کرد. حاصل این ازدواج چهار فرزند بود. زندگی مشترک این نامزد انتخابات ریاستجمهوری در سال ۱۳۷۳ با فوت همسر و یکی از فرزندانش در سانحه تصادف به پایان رسید. مسعود پزشکیان پس از فوت همسرش دیگر ازدواج نکرد و بعدها در مصاحبهای گفت: «تصمیم گرفتم تنها بمانم چون بچهها ممکن بود با این موضوع (ازدواج مجدد) کنار نیایند.»
مسعود پزشکیان اکنون یک دختر به نام زهرا و دو پسر به نامهای مهدی و یوسف دارد. پیشتر پسران این نامزد انتخابات ریاستجمهوری در مصاحبهای گفته بودند که وقتی مادرشان زنده بود، هم پدر در خانه آشپزی میکرد. خود او در مصاحبهای درباره نحوه آشنایی با همسرش گفته بود: «با همسرم همدانشگاهی و هر دو عضو انجمن اسلامی بودیم. آن زمان فقط دو نفر از دانشجویان دختر در دانشگاه چادری بودند که یکی از آنها همسر من بود. وقتی با انقلاب فرهنگی دانشگاهها تعطیل شد، از او خواستگاری کردم و خیلی راحت و ساده با مهریه یک جلد قرآن مجید، یک جلد مفاتیحالجنان و یه شاخه نبات ازدواج کردیم و زندگی دانشجویی خود را ادامه دادیم.»
پزشکیان و همسرش در دوران جنگ نیز مسئول اکیپهای اضطراری لشکر عاشورا بودند و ماموریت اعزام افراد به جبههها را برعهده داشتند.
زهرا مشیر؛ همسر محمدباقر قالیباف
زهرا سادات مشیرالاستخاره هنگامی که ۲۱ سال داشت با محمدباقر قالیباف ازدواج کرد. خطبه عقد آنها را امام خمینی (ره) خواند. مشیر و قالیباف سه فرزند به نامهای الیاس، اسحاق و مریم دارند.
اما زهرا مشیر، همسر قالیباف در رشته جامعهشناسی تحصیل کرده و مدتی ریاست دانشکده مدیریت و علوم اجتماعی واحد تهران شمال دانشگاه آزاد را بر عهده داشته است. او در دوره شهرداری قالیباف، تا مدتی به عنوان مدیرکل امور بانوان شهرداری و مشاور شهردار تهران فعالیت میکرد. وقتی انتقادها به قالیباف به دلیل انتصاب همسرش بالا گرفت، زهرا مشیر استعفا کرد. قالیباف بعدها ادعا کرد که همسرش در دوران مدیریت اداره کل امور بانوان شهرداری حقوق نگرفته است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی اظهار کرد: در هفت ماهه اول سال جاری یک هزار و ۷۳۵ مورد بازرسی در حوزه کشف کالای قاچاق انجام گردیده که منجر به تشکیل ۴۱۹ فقره پرونده تخلف به ارزش بیش از ۱۲هزار و ۸۸۰ میلیارد ریال شده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای آذربایجان غربی گفت: تاثیر احداث سدهای استان در کاهش حجم آب دریاچه ارومیه کمتر از ۵ درصد است.
رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از سی و پنجمین سازش پرونده قتل عمد استان خبر داد.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی از احداث ۵ واحد دوربرگردان در محور ارومیه_مهاباد و ارومیه_سرو باهدف کاهش تصادفات جاده ای در این محورهای پر تصادف خبر داد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه