به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، شرکت گسترش معادن و صنایع معدنی طلای زرشوران (زیرمجموعه ایمیدرو)، با تکیه بر تجربیات جهانی و شرایط محیط زیستی منطقه، این پروژه عظیم را با چهار هدف ارتقای شاخص های زیست محیطی، ذخیره و بازگردانی پساب و آب های سطحی کارخانه، ساماندهی محل تجمیع باطله و امکان فرآوری و استحصال عناصر با ارزش موجود در آن از جمله طلا، نقره و سایر عناصر در آینده، بنا کرد.
عملیات ساخت طرح سد باطله طلای زرشوران، با اعتباری نزدیک به یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال، از سال ۱۳۹۸ با نظارت سازمان محیط زیست استان آذربایجان غربی آغاز و پس از سه سال تلاش متخصصان ایرانی، با بالاترین سطح استانداردهای روز جهان، در دی ماه ۱۴۰۱ آماده بهره برداری شد.
این سد با ارتفاع ۲۵ متر، ۲۶۵ متر طول تاج، ۵۵۰ هزار متر مکعب عملیات خاکی، دو برج آبگیر به ارتفاع ۱۰ متر و ایستگاه پمپاژ با توان روزانه چهار هزار و ۸۰۰ مترمکعب دارد و در زمینی به مساحت ۵۰ هکتار بنا شده است. سد یاد شده با خط انتقالی به طول یکهزار و ۳۱۰ متر و سطح ایزولاسیونی به مساحت ۵۰ هکتار، ظرفیت دپوی باطله و فرآوری پساب معدنی را به ۲۰ میلیون مترمکعب و فراتر از آن می رساند.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای آذربایجان غربی گفت: پایانه مرزی رازی با ثبت رکورد ۳ هزار مسافر در ۴۸ ساعت گذشته، آمادگی کامل خود را برای خدماترسانی بیوقفه اثبات کرد.
سرمربی تیم فوتبال تراکتور گفت: امروز اتحاد و یکدلی را همه دیدند. انرژی فوقالعادهای بین هواداران و ما جاری بود.
در شب حماسهسرایی سرخپوشان، امیرحسین حسینزاده با دو گل آتشین، استقلال را در هم کوبید و تراکتور را همچنان بر تخت صدرنشینی لیگ برتر نگه داشت.
امام جمعه موقت ارومیه با اشاره به ظرفیتهای بالای آذربایجان غربی در جذب سرمایهگذار، بر لزوم حمایت مسئولان از تولید و سرمایهگذاری در این استان تأکید کرد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه