افزایش ۸.۴ درصدی جوجه‌ریزی در مرغداری‌های آذربایجان‌غربی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی از افزایش ۸.۴ درصدی جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری استان خبر داد و گفت: میزان جوجه‌ریزی انجام‌شده در آذرماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد قابل توجهی داشته است.

به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، محمدرضا اصغری اظهار کرد: در آذرماه امسال پنج میلیون و ۳۸۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری آذربایجان‌غربی انجام شده که گوشت مرغ حاصل از این میزان جوجه‌ریزی تا بهمن‌ماه به کشتارگاه‌ها ارسال خواهد شد.

وی افزود: در همین بازه زمانی، ۹ هزار و ۵۳ تُن مرغ به کشتارگاه‌های استان ارسال و به‌طور میانگین روزانه بیش از ۳۰۰ تُن گوشت مرغ گرم در بازار عرضه شد که این میزان بیش از مصرف استان بوده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی با اشاره به جایگاه صنعت مرغداری استان تصریح کرد: آذربایجان‌غربی با دارا بودن ۹ زنجیره تولید، رتبه نخست کشور را دارد و در تولید جوجه یک‌روزه و تخم‌مرغ نطفه‌دار رتبه سوم و در تولید گوشت مرغ رتبه هشتم کشور را به خود اختصاص داده است.

اصغری ادامه داد: در حال حاضر ۷۶۷ واحد مرغداری با ظرفیت بیش از ۱۸.۵ میلیون قطعه در هر دوره، ۷۰ واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت ۲ میلیون قطعه و ۳۴ واحد مرغ تخم‌گذار با ظرفیت یک میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه در استان فعال هستند.

وی همچنین گفت: علاوه بر این واحدها، ۱۷ واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت ۷۵ هزار قطعه، چهار واحد پرورش شترمرغ با ظرفیت یک‌هزار و ۴۰۰ قطعه و ۱۴ واحد کشتارگاه طیور در آذربایجان‌غربی فعالیت می‌کنند.