به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، خط لوله انتقال فرآوردههای نفتی از تبریز به خوی و سپس ارومیه به طول حدود ۲۲۲ کیلومتر و با سرمایهگذاری ۱,۰۰۰ میلیارد تومان آماده بهرهبرداری است. این پروژه در سال ۱۳۸۵ شروع شده و برای سالهای متمادی بلاتکلیف باقیمانده بود که در دولت مردمی تکمیل و به بهرهبرداری رسیده است.
همچنین ظرفیت انتقال فرآوردههای نفتی خط لوله تبریز-خوی-ارومیه بیش از ۶۵ هزار بشکه در روز است که با بهرهبرداری از این طرح، سالیانه ۱۲ میلیون لیتر گازوئیل صرفهجویی در حمل با ناوگان حمل و نقل نفتکش جادهای صورت میپذیرد.
بهرهبرداری از طرح خط لوله انتقال فرآوردههای نفتی تبریز-خوی، ارومیه موجب حذف روزانه ۵۰۰ نفتکش از مسیر تردد جادهای میگردد که علاوه بر کاهش تلفات جادهای، نقش مهمی در کاهش مصرف سوخت دارد.
از دیگر مزایای افتتاح این خط لوله، اتصال انبار نفت ارومیه به ظرفیت ۱۲۰ میلیون لیتر ذخیرهسازی انواع فرآوردههای نفتی شامل ۱۱ مخزن به خط لوله تبریز- خوی، ارومیه را میتوان عنوان کرد.
آذربایجانغربی دیگر در جغرافیای توسعه ایران، نباید در حاشیه بماند؛ زیر پوست این استان، رگهایی از فرصتهای طلایی جریان دارد که تنها با یک تصمیم ملی، میتواند به نقطه جهش شمالغرب کشور تبدیل شود.
سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شاهیندژ از کشف و ضبط ۱۳ رشته دام زندهگیری کبک و یک دستگاه ضبط صوت در منطقه ییلاقی «وترشوکاوی» خبر داد.
در حالیکه آموزشوپرورش آذربایجانغربی بیش از هر زمان نیازمند شایستهسالاری و ثبات مدیریتی است، برخی نمایندگان ارومیه با فشارهای پشتپرده و سهمخواهی سیاسی، بار دیگر تلاش دارند نهاد تعلیم و تربیت را به حیاطخلوت انتخاباتی خود تبدیل کنند. اکنون انتظار میرود استاندار آذربایجانغربی در برابر این فشارها ایستادگی کند و از مدیران شایسته خود قاطعانه حمایت کند.
مدیرکل میراثفرهنگی آذربایجانغربی از تهیه و ارائه ۲۲۰ فرصت سرمایهگذاری، شامل ۱۵۰ پروژه گردشگری، برای همایش بینالمللی سرمایهگذاری استان خبر داد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه