وی با اشاره به حمایت لازمه صندوق های نوآوری از این رویداد گفت: تیم های منتخب به فرآیند شتابدهی آرکاپ وارد شده و حمایت سرمایه گذاری ۵۰۰ میلیون ریالی جهت تجاری سازی را دریافت می کنند.
جلیلی نژاد افزود: تحقق تحول دیجیتال نیازمند تغییر در تمام حوزه ها است و دستگاه های اجرایی نیز باید با الکترونیکی کردن خدمات و توسعه دولت الکترونیک در جهت همگرایی برای تسریع در اتفاقات خوب برای شهر هوشمند ارومیه گام بردارند.
وی توجه به وضعیت سهم اقتصاد دیجیتال در رشد اقتصاد کشور را ضروری دانست و گفت:برخلاف ابعاد دیگر اقتصاد کشور در حوزه اقتصاد دیجیتال رشد کرده و در تمام دنیا یک چهارم سهم اقتصاد به این بخش اختصاص دارد.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان غربی تصریح کرد: مهمترین بستر تحقق شعار دولت جدید در مورد تسهیل در ارائه خدمات دستگاه ها به مردم حرکت به سمت الکترونیکی شدن خدمات و هوشمندسازی آن است.
وی گسترش این بحث در سایر ابعاد مثل کشاورزی را موثر دانست و گفت:مهمترین گام نحوه بهره برداری از زیرساخت فراهم شده است که امیدوارم این رویداد استارتاپی گام موثری در توسعه شهر هوشمند باشد.
جلیلی نژاد با تشکر و قدردانی از تلاش های سازمان فناوری اطلاعات شهرداری ارومیه و شتابدهنده آرکاپ بعنوان برگزار کنندگان اصلی این رویداد، بیان کرد:ایجاد بستر مناسب برای حضور استارت آپ های بومی و استفاده از ظرفیت جوانان خلاق در این حوزه باعث توسعه اشتغال و زیست بوم فناوری اطلاعات استان می شود.
بر اساس این گزارش نیازها و چالش های سازمان های مختلف در مدیریت شهری احصا و برآورد شده است و در همین راستا از طرح ها و ایده های برتر با ورود به فرایند شتابدهی و سرمایه گذاری شتابدهنده آرکاپ برای تجاری سازی ایده های برتر حمایت می شود.
رئیس اداره فرش ادارهکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجانغربی گفت: در حال حاضر اطلاعات لازم برای تهیه خوشه و اطلس فرش آذربایجانغربی در حال جمعآوری است که این اطلاعات بهصورت تصویری و دو زبان تهیه خواهد شد که نقش مهمی در شناساندن فرش آذربایجان غربی خواهد داشت.
همزمان با اجرای پروژه آزادراه ارومیه–تبریز، عملیات گسترده کابلکشی و اصلاح روشنایی جاده شهید کلانتری توسط شرکت توزیع نیروی برق آذربایجانغربی آغاز شده که گامی مؤثر در ارتقاء ایمنی تردد و کاهش حوادث شبانه در این مسیر پرتردد است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجانغربی از کشف و جمعآوری ۱۵۵ دستگاه ماینر غیرمجاز در سه ماه نخست سال خبر داد؛ دستگاههایی که مجموع مصرف برق آنها از یکمیلیون و ۷۱۶ هزار کیلوواتساعت فراتر رفته و معادل مصرف هزاران خانوار در دورههای پیک مصرف بوده است.
سرپرست صمت آذربایجانغربی با تأکید بر لزوم انتخاب مهندسین بومی بهعنوان مسئول فنی معادن، این رویکرد را کلید تعامل سازنده با جوامع محلی و حل چالشهای فراروی توسعه معدنی استان دانست.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه