بهگزارش پایگاه خبری قارتال نیوز ، علی خورابلو با اعلام این مطلب اظهار کرد: از آنجایی که مسجد ابوالفضل یا در زبان محلی گوی مچید در داخل کوه قیه و داخل عرصه ارک اصلی قلعه قبان قرار دارد با تفاهم انجام گرفته مابین اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ماکو، اداره کل اوقاف و امور خیریه و سازمان منطقه آزاد ماکو مقرر شده است بازسازی آن زیر نظر کارشناسان فنی این اداره انجام شود.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ماکو، با اشاره به اینکه بازسازی مسجد ابوالفضل از سال ۹۶ همزمان با فصل دوم مرمت قلعه قبان آغاز شده است، افزود: در سفر استاندار به ماکو ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار برای بازسازی این مسجد تخصیص یافته است که ۳۰۰ میلیون تومان آن واریز و مابقی آن نیز طی مراحلی واریز خواهد شد.
او گفت: تاکنون عملیات بازسازی سقف و پوشش خرپاهای این بنا انجام شده و در صورت تخصیص اعتبار ادامه عملیات انجام خواهد شد.
خورابلو تصریح کرد: مسجد ابوالفضل یکی از مکانهای مهم گردشگری مذهبی ماکو محسوب میشود که هر ساله در ایام تاسوعا، عاشورا و اربعین حسینی میزبان خیل عظیمی از زائران است.
آذربایجانغربی دیگر در جغرافیای توسعه ایران، نباید در حاشیه بماند؛ زیر پوست این استان، رگهایی از فرصتهای طلایی جریان دارد که تنها با یک تصمیم ملی، میتواند به نقطه جهش شمالغرب کشور تبدیل شود.
سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شاهیندژ از کشف و ضبط ۱۳ رشته دام زندهگیری کبک و یک دستگاه ضبط صوت در منطقه ییلاقی «وترشوکاوی» خبر داد.
در حالیکه آموزشوپرورش آذربایجانغربی بیش از هر زمان نیازمند شایستهسالاری و ثبات مدیریتی است، برخی نمایندگان ارومیه با فشارهای پشتپرده و سهمخواهی سیاسی، بار دیگر تلاش دارند نهاد تعلیم و تربیت را به حیاطخلوت انتخاباتی خود تبدیل کنند. اکنون انتظار میرود استاندار آذربایجانغربی در برابر این فشارها ایستادگی کند و از مدیران شایسته خود قاطعانه حمایت کند.
مدیرکل میراثفرهنگی آذربایجانغربی از تهیه و ارائه ۲۲۰ فرصت سرمایهگذاری، شامل ۱۵۰ پروژه گردشگری، برای همایش بینالمللی سرمایهگذاری استان خبر داد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه