به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز،جعفروحدت بیان کرد: ۷۰ درصد از محصول تولید شده زرد آلو در آذربایجان غربی به صورت تازه خوری مصرف شده و ۳۰ درصد در صنایع تبدیلی و به صورت خشکبار استفاده میشود.
وی اضافه کرد: ارقام بومی عسگر آباد، اردوباد، شاهرودی، نصیری، تبرزه، شکر پاره و سفید ارومیه جزو ارقام زردآلوهای موجود در باغهای آذربایجانغربی است. این مسئول اظهار کرد: بخش اعظمی از این محصول در شهرهای ارومیه،ماکو، خوی، سلماس و شاهین دژ تولید میشود.
وحدت ادامه داد: بخشی از محصول نیز به صورت تازه خوری و خشکبار به سایر استانهای کشور و کشورهای همسایه صادر میشود.
زردآلوی تولیدی استان به دلیل تلاش تولیدکنندگان برای تولید ارگانیک محصول و استفاده نکردن باغداران از انواع کودها و سموم شیمیایی از رنگ و طعم خاصی برخوردار بوده و همواره مورد توجه خریداران است.
رئیس گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت و درمان بوکان از کشف ۱۵ هزار و ۱۱۹ قلم انواع محصولات آرایشی و بهداشتی تاریخ مصرف گذشته و غیرقابل استفاده (یک هزار و ۴۸۰ کیلوگرم) توسط بازرسین بهداشت محیط در این شهرستان خبر داد.
امامجمعه پلدشت گفت: انتخاب استاندار آذربایجان غربی باید با سرعت صورت گیرد و فردی بومی، توانمند به استان انتخاب شود.
سرمربی کروات تراکتور معتقد است تیمش تمام تلاشش را کرد اما بدشانس بوده است.
بهمناسبت سالروز ثبت جهانی تپه حسنلو نقده سلسله نشستهای پژوهشی پایگاههای ملی و جهانی به میزبانی تپه حسنلو نقده برگزار شد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه