به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز،جعفروحدت بیان کرد: ۷۰ درصد از محصول تولید شده زرد آلو در آذربایجان غربی به صورت تازه خوری مصرف شده و ۳۰ درصد در صنایع تبدیلی و به صورت خشکبار استفاده میشود.
وی اضافه کرد: ارقام بومی عسگر آباد، اردوباد، شاهرودی، نصیری، تبرزه، شکر پاره و سفید ارومیه جزو ارقام زردآلوهای موجود در باغهای آذربایجانغربی است. این مسئول اظهار کرد: بخش اعظمی از این محصول در شهرهای ارومیه،ماکو، خوی، سلماس و شاهین دژ تولید میشود.
وحدت ادامه داد: بخشی از محصول نیز به صورت تازه خوری و خشکبار به سایر استانهای کشور و کشورهای همسایه صادر میشود.
زردآلوی تولیدی استان به دلیل تلاش تولیدکنندگان برای تولید ارگانیک محصول و استفاده نکردن باغداران از انواع کودها و سموم شیمیایی از رنگ و طعم خاصی برخوردار بوده و همواره مورد توجه خریداران است.
مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای آذربایجان غربی از لکه گیری و روکش آسفالت ۵۵۵ کیلومتر از محورهای ارتباطی استان در یکسال گذشته خبر داد.
کارشناس پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان غربی با صدور هشدار نارنجی، از نفوذ توده هوای سرد منطقه خبر داد.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی گفت: این استان به عنوان یکی از قطبهای اصلی تولید گوشت قرمز در کشور، با رتبه چهارم در این زمینه، نقش مهمی در تأمین نیاز داخلی ایفا میکند.
سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی از کسب جایگاه دوم آذربایجان غربی در عملکرد حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال ۱۴۰۳ خبر داد و افزود: ۷/۳ درصد از ارزش ریالی پروندههای قاچاق کشور متعلق به آذربایحان غربی است.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه