به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، علی دیانتی افزود: متوسط برداشت خیار سبز از واحد سطح در آذربایجان غربی ۳۵ تن در هکتار است و پیش بینی می شود بیش از ۱۵ هزار تن محصول از مزارع استان برداشت و روانه بازار شود.
وی اضافه کرد: شهرستان های ارومیه، میاندوآب و شاهین دژ دارای بیشترین سطح زیر کشت خیار در آذربایجان غربی هستند.
وی ادامه داد: در کشت خیار سبز از ارقام هیبرید استفاده می شود و بیشترین ارقام کشت شده شامل رولر، وندا و پی اس است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اظهار کرد: با هدف بهره وری آب و مدیریت مصرف آن، کشت به صورت نشایی و استفاده از مالچ پلاستیکی و نوارتیپ جهت آبیاری به کشاورزان توصیه می شود.
دیانتی گفت: محصول تولید شده پس از برداشت علاوه بر مصرف تازه خوری در صنایع تبدیلی و تکمیلی نیز استفاده می شود.
وی افزود: کشت خیار نقش بسیار مهمی در افزایش اشتغال فصلی در استان دارد، به طوری که در هر هکتار ۱۵ نفر روز کارگر مشارکت دارند.
وی اضافه کرد: بهتر است به منظور افزایش گلدهی در گیاه که منجر به افزایش عملکرد در واحد سطح خواهد شد، از کودهای زیستی استفاده کرد که علاوه بر افزایش عملکرد و افزایش مقاومت گیاه در مقابل عوامل بیماری زا، باعث غنی سازی خاک نیز می شود.
آذربایجان غربی از استانهایی است که تولید سبزی و صیفی در آن به صورت کشت گلخانه ای و کشت در مزارع باز انجام می شود؛ کدو، گوجه فرنگی، خیار، بادمجان و انواع مختلف صیفی جات از تولیدات زارعان این منطقه است.
فرمانده انتظامی استان آذربایجان غربی گفت: در پی شکایت خانمی مبنی بر سرقت دستبند طلای وی توسط فردی ناشناس مسلح، به موقع پارک خودروی خود در پارکینگ آپارتمان، رسیدگی به موضوع در دستور کار ویژه کارآگاهان پلیس قرار گرفت.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی از آغاز برداشت میوه «بِه» در استان خبر داد و گفت: پیشبینی میشود امسال بیش از ۲۵۰ تن از این محصول برداشت شود.
در شرایطی که در دولت چهاردهم از مدیران آموزشی انتظار میرود با نگاه تخصصی و شایستهسالارانه عمل کنند، تازهترین انتصاب در آموزش و پرورش ناحیه یک ارومیه حاشیههای تازهای را رقم زده است.
شرکت توانیر با صدور اطلاعیهای شایعه افزایش ۳۵ درصدی تعرفه برق را تکذیب کرد و اعلام کرد که نرخ فعلی، همان تعرفه مصوب ابتدای خردادماه ۱۴۰۴ است.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه