به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، علی دیانتی افزود: متوسط برداشت خیار سبز از واحد سطح در آذربایجان غربی ۳۵ تن در هکتار است و پیش بینی می شود بیش از ۱۵ هزار تن محصول از مزارع استان برداشت و روانه بازار شود.
وی اضافه کرد: شهرستان های ارومیه، میاندوآب و شاهین دژ دارای بیشترین سطح زیر کشت خیار در آذربایجان غربی هستند.
وی ادامه داد: در کشت خیار سبز از ارقام هیبرید استفاده می شود و بیشترین ارقام کشت شده شامل رولر، وندا و پی اس است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اظهار کرد: با هدف بهره وری آب و مدیریت مصرف آن، کشت به صورت نشایی و استفاده از مالچ پلاستیکی و نوارتیپ جهت آبیاری به کشاورزان توصیه می شود.
دیانتی گفت: محصول تولید شده پس از برداشت علاوه بر مصرف تازه خوری در صنایع تبدیلی و تکمیلی نیز استفاده می شود.
وی افزود: کشت خیار نقش بسیار مهمی در افزایش اشتغال فصلی در استان دارد، به طوری که در هر هکتار ۱۵ نفر روز کارگر مشارکت دارند.
وی اضافه کرد: بهتر است به منظور افزایش گلدهی در گیاه که منجر به افزایش عملکرد در واحد سطح خواهد شد، از کودهای زیستی استفاده کرد که علاوه بر افزایش عملکرد و افزایش مقاومت گیاه در مقابل عوامل بیماری زا، باعث غنی سازی خاک نیز می شود.
آذربایجان غربی از استانهایی است که تولید سبزی و صیفی در آن به صورت کشت گلخانه ای و کشت در مزارع باز انجام می شود؛ کدو، گوجه فرنگی، خیار، بادمجان و انواع مختلف صیفی جات از تولیدات زارعان این منطقه است.
آیین بزرگداشت شهدای اقتدار آذربایجان غربی با حضور پرشور مردم و خانوادههای شهیدان در مصلی امام خمینی(ره) ارومیه برگزار شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی بر لزوم تسریع در عملیات مرمت و آمادهسازی حمام قپان شاهیندژ تاکید کرد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی گفت: یک هتل ۵ستاره یک هزار میلیارد تومانی بهعنوان نخستین رویش اینوا در حوزه گردشگری آذربایجان غربی در مهاباد کلنگزنی میشود.
شرکت آب منطقهای آذربایجان غربی با صدور اطلاعیهای از هموطنان درخواست کرد از شنا کردن در سدها و تاسیسات آبی این استان خودداری کنند.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه