به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، علی دیانتی افزود: متوسط برداشت خیار سبز از واحد سطح در آذربایجان غربی ۳۵ تن در هکتار است و پیش بینی می شود بیش از ۱۵ هزار تن محصول از مزارع استان برداشت و روانه بازار شود.
وی اضافه کرد: شهرستان های ارومیه، میاندوآب و شاهین دژ دارای بیشترین سطح زیر کشت خیار در آذربایجان غربی هستند.
وی ادامه داد: در کشت خیار سبز از ارقام هیبرید استفاده می شود و بیشترین ارقام کشت شده شامل رولر، وندا و پی اس است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اظهار کرد: با هدف بهره وری آب و مدیریت مصرف آن، کشت به صورت نشایی و استفاده از مالچ پلاستیکی و نوارتیپ جهت آبیاری به کشاورزان توصیه می شود.
دیانتی گفت: محصول تولید شده پس از برداشت علاوه بر مصرف تازه خوری در صنایع تبدیلی و تکمیلی نیز استفاده می شود.
وی افزود: کشت خیار نقش بسیار مهمی در افزایش اشتغال فصلی در استان دارد، به طوری که در هر هکتار ۱۵ نفر روز کارگر مشارکت دارند.
وی اضافه کرد: بهتر است به منظور افزایش گلدهی در گیاه که منجر به افزایش عملکرد در واحد سطح خواهد شد، از کودهای زیستی استفاده کرد که علاوه بر افزایش عملکرد و افزایش مقاومت گیاه در مقابل عوامل بیماری زا، باعث غنی سازی خاک نیز می شود.
آذربایجان غربی از استانهایی است که تولید سبزی و صیفی در آن به صورت کشت گلخانه ای و کشت در مزارع باز انجام می شود؛ کدو، گوجه فرنگی، خیار، بادمجان و انواع مختلف صیفی جات از تولیدات زارعان این منطقه است.
سازمان لیگ فدراسیون والیبال در اطلاعیهای به تیمهای راه یافته به دیدار ردهبندی لیگ برتر مردان اعلام کرد، در صورت عدم حضور در مسابقه به مقام چهارم مشترک خواهند رسید.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی گفت: در نوروز امسال میزان اقامت در مراکز اقامتی رسمی و غیررسمی استان ۱۳ درصد افزایش داشته است.
فرماندار ویژه میاندوآب گفت: در راستای استفاده بهتر و بیشتر از ظرفیت گردشگری پل تاتائو، ایجاد فضای مناسب برای حضور و تفریح گردشگران در ساحل رودخانه سیمینهرود این شهرستان و در کنار پل تاتائو در دستور کار قرار گرفته است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست مهاباد از بازدید بیش از۳۸ هزار گردشگر از ابتدای فروردین لغایت ۱۵فروردین ۱۴۰۴ از مناطق تحت مدیریت در این شهرستان خبر داد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه