بررسی روند اجرای طرح واحد مرغ مادر گوشتی ارومیه

روند اجرای طرح مراحل اجرایی توسعه واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت تولید بیش از ۳۰ هزار قطعه در شهرستان ارومیه بررسی شد.

به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی و مدیر طیور سازمان از مراحل اجرایی توسعه واحد مرغ مادر گوشتی در شهرستان ارومیه بازدید کردند.

با بهره برداری این واحد بیش از ۳۰ هزار قطعه به ظرفیت تولید جوجه یکروزه گوشتی استان افزوده می‌شود.

باتوجه به قیمت بالای گوشت قرمز، مصرف گوشت مرغ افزایش یافته توسعه و تجهیز واحد‌های مادر گوشتی از برنامه‌های حمایتی معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان است تا بدون ایجاد واحد جدید با برنامه‌های توسعه‌ای و تجهیز و بهینه سازی واحد‌های موجود، ظرفیت تولید جوجه یکروزه گوشتی استان را افزایش دهیم.

آذربایجان غربی رتبه سوم در تولید جوجه یکروزه گوشتی را دارد.