تامین امنیت غذائی با پشتیبانی از تولید داخلی کودهای کشاورزی محقق میگردد

درحال حاضر حدود 90 درصد تامین و تدارک کودهای کشاورزی که توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی انجام میگردد، توسط شرکتهای داخلی تولید می‌شود. همگی این تولیدکنندگان داخلی از بخش خصوصی بوده و در سالهای اخیر سرمایه گذاری و توجه خوبی به این بخش صورت گرفته است.

به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، حمید رسولی، عضو هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گفت: در چارچوب طرح خودکفائی کودهای کشاورزی طی نزدیک به سه سال گذشته، ۲۵ طرح تعریف و آغاز شده که تا کنون ۱۷ طرح به مرحله تولید رسیده‌ است و سه طرح نیز طی بهمن ماه ۱۴۰۱ به مرحله تولید خواهند رسید. پنج طرح باقیمانده نیز با توجه به حجم بزرگ کار و سرمایه گذاری انجام شده، تا سال ۱۴۰۴ به مرحله تولید کودهای کشاورزی خواهند رسید. جالب توجه اینکه طرح های اخیر، اغلب در جنوب کشور و با نگاه صادراتی، طراحی و در حال اجرا هستند.

مجری طرح خودکفائی کودهای کشاورزی در بازدید از طرح تولید کود سولفات پتاسیم به ظرفیت ۴۰ هزار تن در سال که در منطقه گرمسار استان سمنان در حال اجرا است، ضمن ابراز حمایت کامل طرح خودکفائی و شرکت خدمات حمایتی کشاورزی از این طرح تولیدی، گفت: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی این امکان را دارد که صد در صد ظرفیت داخلی تولید کودهای کشاورزی مورد نیاز کشور را در چارچوب برنامه های ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی، از تولیدکنندگان داخلی دریافت و توزیع نماید و با توجه به اهمیت نظام توزیع در حوزه تجارت کودهای کشاورزی، این امکان برای شرکت های تولیدی بسیار ارزنده است.

حمید رسولی و هیئت همراه، در روز ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۱ از این طرح تولید کود سولفات پتاسیم به روش مانهایم (با استفاده از اسیدسولفوریک و کلرور پتاسیم) که توسط شرکت معدنی املاح ایران سرمایه گذاری و در حال اجرا است، بازدید بعمل آورده و با مدیرعامل این شرکت و مدیران پروژه به گفتگو و تبادل اطلاعات پرداختند.

شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با تجربه نزدیک به یکصدسال فعالیت و بهره گیری از یک شبکه حرفه ای توزیع نهاده های کشاورزی با ۳۵۰۰ کارگزار در سراسر کشور، در عمل اولین و بزرگترین زنجیره تامین، تدارک و توزیع نهاده های کشاورزی به‌ویژه کودهای کشاورزی در ایران است.