وی با بیان اینکه بلوط یکی از گونه های بومی و غنی آذربایجان غربی است، افزود: در ارومیه هیچکس با گونه ارزشمند بلوط آشنایی نداشته و ضروری است در انتخاب گونه های مناسب درختی که در تخصص مراکز دانشگاهی است، پژوهشهای لازم انجام گیرد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر ارومیه گفت: امیدواریم نشست های تخصصی بین مدیریت شهری و دانشگاه منجر به عقد تفاهم نامهای بین فضای سبز و دانشگاه شود.
وی با اشاره به تغییرات اقلیمی و ضرورت کاهش مصرف آب در ارومیه ادامه داد: چمن گیاه بومی ارومیه و ایران نیست و با وضعیت تنش آبی کنونی مجبور به جایگزینی گونههای مشابه و بومی با چمن هستیم تا علاوه بر نیاز کمتر به آب، تابآوری بیشتری نیز داشته باشد.
وحیدافشار تصریح کرد: امروز نیازمند حرکت به سمت زیست محوری و افزایش تعداد درختان سطح و حواشی شهر هستیم؛ درختانی که حداکثر فتوسنتز را انجام داده، اکسیژن مورد نیاز شهر را تامین و آلودگی ناشی از ترافیک و سایر آلایندهها را مهار کرده و بتوانند سرانه اکولوژیک فضای سبز و درختی ارومیه را نیز افزایش داده و به سطح استاندارد برسانند.
وی اظهار کرد: طرح احداث کمربندی سبز ارومیه باید به طور جدی مورد توجه قرار گرفته و در کنار احداث آن، مسائل اقتصادی و گردشگری نیز بررسی شود.
سخنگوی شورای اسلامی شهر ارومیه خواستار تدوین شیوهنامه هرس درختان، استفاده از مخازن ذخیره آب هیدرواستاتیک، ایجاد باغهای تخصصی و گلخانهها در اراضی داخل شهر و کاهش استفاده از سموم کشاورزی شد.
همایش "ارومیه و آزادسازی خرمشهر" با حضور رزمندگان، روحانیون، چهرههای دانشگاهی و با استقبال کم نظیر مردم ارومیه در تالار وحدت این شهر برگزار شد.
استاندار آذربایجانغربی گفت: سرمایهگذاران میتوانند بدون هیچ دغدغهای با حضور در مرکز سرمایهگذاری استان، تمامی مراحل سرمایهگذاری خود را به راحتی انجام دهند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی از ادامه بررسیهای تخصصی درباره گودال آب شکلگرفته در سواحل جنوبی دریاچه ارومیه خبر داد و منشأ احتمالی آن را نفوذ آبهای زیرزمینی دانست.
مدیر تعاون روستایی آذربایجان غربی از شناسنامهدار شدن بیش از ۱۶ هزار هکتار از باغات استان به همت اتاق اصناف کشاورزی خبر داد و این اقدام را در راستای اجرای قانون برنامه هفتم توسعه کشور عنوان کرد.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه