به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، خسرو شهبازی افزود: سالانه ۶۰۱ هزار تن انواع محصولات دام و طیور در استان تولید و روانه بازارهای مصرف میشود.
وی گفت: میزان تولید گوشت قرمز آذربایجان غربی در سال زراعی گذشته ۵۶ هزار تن بوده که ۶.۲ درصد از کل تولیدات کشوری بوده و رتبه چهارم کشوری متعلق به این استان است.
شهبازی اظهار کرد: سرانه مصرف گوشت قرمز در این استان ۱۰ کیلوگرم بوده و نیاز روزانه نیز ۳۴ تن است.
وی اضافه کرد: در زمینه تولید گوشت مرغ نیز با تولید بیش از ۱۰۸ هزار تن ۳.۸ تولید کشور و رتبه هفتم متعلق به این استان بوده و سرانه مصرف ۳۰ کیلوگرم و نیاز روزانه بین ۲۶۲ تا ۲۷۲ تن متفاوت است.
شهبازی با بیان اینکه در زمینه تولید تخم مرغ هم با تولید ۱۳ هزار و ۴۹۰ تن یک درصد از مجموع تولید کشور و رتبه هیجدهم متعلق به اذربایجان غربی است، اضافه کرد: سرانه مصرف ۱۳.۵ کیلوگرم بوده و نیاز روزانه ۱۲۵ تن است.
وی ادامه داد: در زمینه تولید شیر هم با ۳۹۷ هزار تن تولید سالانه ۳.۲ درصد تولید کشور و رتبه نهم متعلق به اذربایجان غربی است. سرانه مصرف ۱۱۰ کیلوگرم بوده و یکهزار و ۲۴ تن نیاز مصرفی استان است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه در تولید عسل هم این استان دارای رتبه یک کشوری است ادامه داد: آذربایجان غربی با تولید بیش از ۲۶ هزار تن حدود ۲۲ درصد تولیدات کشوری را به خود اختصاص داده است.
وی با اشاره به اینکه سرانه مصرف عسل استان ۱.۴ کیلو گرم بوده ادامه داد: بیش از ۶ هزار و ۲۰۰ نفر زنبوردار در استان مشغول به کار هستند.
لازم به ذکر است که آذربایجان غربی دارای ۹ میلیون جمعیت دام و طیور است که حدود پنج میلیون ان را جمعیت دامی تشکیل میدهند.
آیین بزرگداشت شهدای اقتدار آذربایجان غربی با حضور پرشور مردم و خانوادههای شهیدان در مصلی امام خمینی(ره) ارومیه برگزار شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی بر لزوم تسریع در عملیات مرمت و آمادهسازی حمام قپان شاهیندژ تاکید کرد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی گفت: یک هتل ۵ستاره یک هزار میلیارد تومانی بهعنوان نخستین رویش اینوا در حوزه گردشگری آذربایجان غربی در مهاباد کلنگزنی میشود.
شرکت آب منطقهای آذربایجان غربی با صدور اطلاعیهای از هموطنان درخواست کرد از شنا کردن در سدها و تاسیسات آبی این استان خودداری کنند.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه