به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، خسرو شهبازی با اشاره به اینکه در سال جاری طبق آخرین آمار ۳۳۰۰تن قارچ خوراکی تولید شده است، تصریح کرد: بیشترین قارچ خوراکی تولیدی در استان در ارومیه به مقدار حدود ۹۰۰تن است.
شهبازی خاطر نشان کرد: عمده قارچ تولیدی در استان، قارچ دکمهای است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه کسب و کارهای کوچک علاوه بر نیاز به سرمایه اولیه کم، میتوانند موجب اشتغال خانوادگی نیز شود، اظهار کرد: ۶۴ واحد تولیدی قارچ خوراکی در استان وجود دارد که بیش از ۲۰۰نفر در این واحدها مشغول به کار هستند.
وی یادآور شد: سرانه مصرف قارچ خوراکی در کشور سالانه حدود یک و نیم تا ۲ کیلوگرم است که این سرانه برای آذربایجان غربی حدود یک تا یک و نیم کیلوگرم است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی در خصوص برنامه سازمان در جهت توسعه کسب و کارهای کوچک همچون پرورش قارچ خوراکی در استان نیز گفت: درحال حاضر یک واحد تولیدی قارچ دکمهای به ظرفیت سالانه ۵۰۰ تن در ارومیه در دست احداث است که پیشبینی میشود تا پایان سال جاری به بهره برداری برسد.
وی با اشاره به اینکه یکی از اولویت های جهاد کشاورزی حمایت از واحد های تولیدی کوچک است، تصریح کرد: سازمان جهاد کشاورزی در سال جاری تعدادی واحد تولیدی قارچ را برای دریافت تسهیلات بانکی برای احداث و یا دریافت سرمایه در گردش، جهت توسعه و تداوم کار واحد تولیدی به بانکها معرفی کرده است.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش آذربایجانغربی از اسکان 9 هزار 935 مسافر نوروزی در پایگاههای اسکان این استان خبر داد.
سازمان لیگ فدراسیون والیبال در اطلاعیهای به تیمهای راه یافته به دیدار ردهبندی لیگ برتر مردان اعلام کرد، در صورت عدم حضور در مسابقه به مقام چهارم مشترک خواهند رسید.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی گفت: در نوروز امسال میزان اقامت در مراکز اقامتی رسمی و غیررسمی استان ۱۳ درصد افزایش داشته است.
فرماندار ویژه میاندوآب گفت: در راستای استفاده بهتر و بیشتر از ظرفیت گردشگری پل تاتائو، ایجاد فضای مناسب برای حضور و تفریح گردشگران در ساحل رودخانه سیمینهرود این شهرستان و در کنار پل تاتائو در دستور کار قرار گرفته است.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه