به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز ، حسین مهدیزاده شهردار ارومیه در حاشیه برگزاری رقابتهای “جام پرچم” که با حضور 31 تیم والیبال در ردههای سنی نونهالان و نوجوانان در سالن ورزشی نور در حال برگزاری است، اظهار کرد: مسابقات جام پرچم یکی از طرحهای مهم ورزشی کشور است که همزمان با کلانشهرهای کشور در رشتههای مختلف ورزشی برگزار میشود و شهرداری ارومیه نیز به عنوان مهد والیبال ایران؛ این دوره از رقابتهای جام پرچم را به این رشته ورزشی اختصاص داده است.
وی افزود: امسال در نخستین سال برگزاری مسابقات جام پرچم و در اتفاقی کمنظیر شاهد رقابت31 تیم آکادمیک و کاملاً بومی در این دوره از مسابقات هستیم و بر اساس برنامهریزیها امیدواریم با حضور مسئولان کمیته فنی و استعدادیابی که در سالن مسابقات حضور دارند استعدادها و پدیدههای نوظهوری را به میادین ورزش کشور به ویژه تیم والیبال شهرداری معرفی شوند.
شهردار ارومیه گفت: به طور یقین در ادامه این مسابقات به دنبال فراهم نمودن بستر و شرایطی مساعد هستیم تا زمینه پیوستن استعدادهای برتر جام پرچم به شاکله تیم جوانان و بزرگسالان شهرداری ارومیه، میسر و تسهیل شود.
به گفته وی از جمله سیاست و هدفگذاری شهرداری ارومیه در حوزه ورزش این است که به فرزندان بااستعداد این شهر نیز در زمینه والیبال زمینه ظهور و بروز استعدادهایشان فراهم گردد.
شهردار ارومیه گفت: همه می دانیم که والیبال ایران با درخشش اسطورههایی همچون یدالله کارگرپیشه، سعید معروف، میلاد عبادی پور و بسیاری دیگر از والیبالیستهای کمنظیر شهر ارومیه شناخته شده و در سطح آسیا و جهان مشهور شده است، اگر نتوانیم بستری را برای استفاده از پتانسیل و ظرفیت والیبالی این شهر فراهم کنیم در حق والیبال و مردم این شهر ظلم کرده ایم، بنابراین برنامههایی را تدوین کردهایم که از تمام استعدادها و پتانسیل های بومی خود به نحو احسن و به بهترین شکل ممکن بهره ببریم تا نام ارومیه بیش از این در عرصه های جهانی و بین المللی بدرخشد.
وی ادامه داد: به طور یقین موانع و خلأهای موجود در والیبال ارومیه و لیگ برتر کشور با مشورت متخصصین و مشاوران مجرب این رشته ورزشی به زودی برطرف خواهند شد و انشاءالله در آیندهای نزدیک خواهیم دید که خروجی مسابقاتی همچون جام پرچم، ظهور و درخشش بازیکنان بزرگ و صاحب نامی از بین همین نوجوانان حاضر در مسابقات خواهد شد.
استاد فیزیک دانشگاه تبریز در نشست تخصصی احیای دریاچه ارومیه با اشاره به تأثیر بار منفی سطح دریاچه بر فرار ابرهای بارور، پیشنهاد داد برای خنثیسازی این بار منفی از نور لیزر استفاده شود؛ روشی که نتایج آن پیشتر در آمریکا و کشورهای حاشیه خلیج فارس دیده شده است.
مدیر هیدروپلیتیک انجمن ایرانی غرب آسیا با انتقاد از نبود طرح جامع و فرادستگاهی برای احیای دریاچه ارومیه، خواستار تدوین یک «ابرطرح ملی» با افق بلندمدت و مشارکت همزمان نهادهای مرتبط شد.
عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز گفت: انتقال آب از دریاچه وان، عملیترین گزینه برای نجات ارومیه است.
در جلسهای تخصصی با محوریت احیای حوضه آبریز دریاچه ارومیه که در استانداری آذربایجانشرقی برگزار شد، اساتید دانشگاه و فعالان حوزه آب نسبت به تناقضها، بیبرنامگیها و نبود اقدام مؤثر برای احیای دریاچه هشدار دادند.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه