جوجه ریزی ماهانه بیش از ۴ میلیون قطعه مرغ گوشتی در مرغداری های آذربایجان غربی

رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی از تولید ماهانه به طور میانگین ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار مرغ گوشتی در سطح مرغداری های استان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، اکبر کرامتی، رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی، در جلسه برنامه ریزی برای تولید گوشت مرغ گرم و خرید تضمینی توسط شرکت پشتیبانی امور دام استان از تولید ماهانه به طور میانگین ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار مرغ گوشتی در سطح مرغداری های استان خبر داد و افزود: نیاز روزانه استان برای تامین گوشت مرغ گرم در حدود ۲۴۰ تن است که بیش از این مقدار در استان روزانه گوشت مرغ تولید و روانه باز مصرف می شود.
وی ادامه داد: طی آبان ماه سال جاری میزان جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان چهار میلیون و ۴۲۹ هزار قطعه بود که متاسفانه در مهرماه امسال به دلیل بروز برخی بیماری ها در واحدهای مرغداری و افزایش فاصله جوجه ریزی و کاهش ۲۰  درصدی ظرفیت جوجه ریزی در مرغداریها  میزان جوجه ریزی کاهش یافته و موجب کمبود گوشت مرغ در نیمه دوم آبان و نیمه اول آذرماه سالجاری شده بود.
کرامتی گفت: با رایزنی های انجام گرفته سه هزار و ۵۰۰ تن برای استان سهمیه  گوشت منجمد مرغ پیگیری و اخذ شد که از ۱۵ آبان تا کنون در سطح استان در حال توزیع است که باعث تثبیت قیمتها و ایجاد تعادل در سطح بازار برای جبران کمبود مرغ گرم شد.
وی خاطرنشان کرد: همزمان با ۲۰ آذرماه، مقدار ۲۶۱ تن گوشت مرغ گرم در سطح بازار استان توزیع شد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه با آغاز فعالیت و برنامه های اجرایی قرارگاه تامین امنیت غذایی استان، مسئولیت بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی به جهاد کشاورزی واگذار شده است، اظهار کرد: تثبیت قیمت ها و عرضه  گوشت مرغ با قیمت مصوب در سطح  بازار و فروشگاه های توزیع استان آذربایجان غربی محقق شده و آرامش در سطح بازار عرضه گوشت مرغ استان حاکم شده است.
وی افزود: وظیفه ما حمایت از تولید و  تولید کنندگان در بخش کشاورزی است و همه تلاش ما بر این است که در مسیر رفع موانع تولید و تسهیلگری در بخش کشاورزی حرکت کنیم و گام های موثری برداریم.
کرامتی تاکید کرد: باید تشکلها و اتحادیه ها در امر مدیریت و تصمیم سازی در برنامه های اجرایی مشارکت داشته باشند تا بتوانیم تصمیم گیری جامع و هدفمندی برای ایجاد تعادل و آرامش در امر عرضه و تقاضا در بازار و تامین امنیت غذایی مردم داشته باشیم.