به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، نازیلا یوسفی افزود: برخی بانوان برای اینکه بتوانند تمام ماه رمضان را بدون وقفه روزه بگیرند، بهصورت خودسرانه از قرصهای ضدبارداری مانند الدی استفاده میکنند، درحالیکه این اقدام میتواند پیامدهای جدی برای سلامت به همراه داشته باشد.
وی اظهار کرد: قرص های ضدبارداری با ایجاد تغییرات در چرخه هورمونی، ریتم زمانی قاعدگی را مختل کرده و به تعویق میاندازند که ممکن است عوارض خطرناکی از جمله اختلالات انعقادی، افزایش احتمال لخته شدن خون در عروق اندامهای تحتانی و مغزی، بروز تشنج و مشکلات عصبی را ایجاد کنند.
سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف محصولات سلامت وزرات بهداشت با اشاره به اینکه کاهش مصرف مایعات در ماه رمضان نیز میتواند این عوارض را تشدید کند، تأکید کرد: خطر این عوارض در زنان بالای ۳۵ سال، افراد دارای اضافه وزن، مصرفکنندگان سیگار و کسانی که سابقه ترومبوز (لختگی داخل عروق ) دارند، بیشتر است.
به گفته یوسفی، بر اساس مطالعات انجامشده، مصرف این داروها بدون تجویز پزشک، احتمال بروز عوارض جسمی را افزایش میدهد، لذا توصیه می کنیم استفاده از قرصهای ضدبارداری مانند ال دی(چه برای تنظیم چرخه قاعدگی و چه برای پیشگیری از بارداری)، می بایست با نظر و مشورت پزشک متخصص انجام شود.
استاندار آذربایجان غربی گفت: باتوجه به وضعیت منابع آبی مشکلی در تامین آب شرب منطقه نداریم و در سایر حوزه ها از جمله کشاورزی نیازمند برنامه ریزی و مدیریت صحیح منابع آبی هستیم.
استاندار آذربایجانغربی در جلسه شورای تأمین مسکن استان با اشاره به اهمیت تکمیل زیرساختها درطرحهای مسکن مهر و نهضت ملی مسکن، تأمین مسکن را از دغدغههای اصلی مدیریت استان دانست.
ادارات دولتی در آذربایجان غربی از روز ۲۰ اردیبهشت ، از ساعت ۷:۰۰ لغایت ۱۴:۰۰ فعال خواهد بود.
مدیرکل جدید صمت آذربایجانغربی با تأکید بر شناخت عمیق از چالشهای تولید و تجارت، وعده داد با اتکا به تجربه، برنامهریزی و حمایت از سرمایهگذاران، مسیر توسعه اقتصادی استان را متحول کند.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه