به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، نشست بررسی آخرین وضعیت زیست و ذخایر آرتمیا در آذربایجان غربی با حضور سعید شهند، مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی، علی نکوئی فرد رئیس مرکز تحقیقات آرتمیای کشور، معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره کل، رئیس اداره حفاظت و احیای تالابها، رئیس پارک ملی دریاچه ارومیه و کارشناسان مرکز تحقیقات آرتمیای کشور در سالن جلسات این مرکز برگزار شد.
سعید شهند در این نشست با بیان اینکه روند جمعیت سیست و آرتمیای زنده در دریاچه ارومیه طی سالهای اخیر به تناسب وضعیت دریاچه، دچار تغییرات شده است گفت: آنچه برای ما اهمیت دارد این است که در حال حاضر دریاچه ارومیه سرشار از ذخایر آرتمیا است و هیچگونه نگرانی در خصوص ذخایر این گونه ارزشمند وجود ندارد.
وی افزود: آرتمیا اورمیانا در سالهای اخیر تحت تاثیر شرایط اقلیمی، برای تداوم حیات دچار تغییرات شده است و طبق مطالعات مرکز تحقیقات مشخص شده، این گونه ارزشمند توانایی و انعطاف بسیار بالایی برای تاب آوری در شرایط سخت دارد.
شهند در ادامه اقدامات و فعالیتهای مرکز تحقیقات آرتمیای کشور را در زمینه حفظ و تقویت تنوع زیستی در حوزه آبزیان، بسیار مهم دانست و بیان کرد:اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی آماده بهره مندی از تجارب و ظرفیتهای ویژه این مرکز در حوزه تخصصی آبزیان و به ویژه آرتمیا اورمیانا است.
در ادامه علی نکوئی فرد رئیس مرکز تحقیقات آرتمیای کشور، گزارشی از آخرین وضعیت زیست و ذخایر آرتمیا در کشور و به ویژه استان آذربایجان غربی را ارائه کرد و به بیان گزیدهای از اقدامات و برنامههای مرکز تحقیقات آرتمیای کشور در راستای ساماندهی وضعیت ذخایر آبزیان استان به ویژه آرتمیا اورمیانا پرداخت.
شرکت آب منطقهای آذربایجانغربی با صدور اطلاعیهای نسبت به خطرات شنا در سدها، کانالهای آبیاری و تأسیسات آبی این استان هشدار داد و اعلام کرد: این مناطق صرفاً برای آبرسانی طراحی شدهاند و برای شنا ایمن نیستند.
مدیرکل نوسازی مدارس استان از فرسودگی شدید زیرساختهای آموزشی در مناطق مختلف آذربایجانغربی خبر داد و بر لزوم نوسازی فوری تأکید کرد.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر آذربایجانغربی از وقوع تصادف بین مینیبوس و پژو پارس در محور ارومیه – سلماس خبر داد و گفت: در این حادثه ۱۱ نفر مجروح شدند که توسط نجاتگران به مراکز درمانی منتقل شدند.
در دنیای مدرن، تلفنهای همراه به بخش جداییناپذیری از زندگی روزمره ما تبدیل شدهاند، اما تحقیقات نشان میدهد این همراه همیشگی میتواند آرامش شبانهمان را به خطر بیندازد. آیا وقت آن نرسیده که جای گوشی را از کنار بالش به نقطهای امنتر تغییر دهیم؟
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه