دعوت از گزینه های سفارشی برای مصاحبه مدیرکلی آموزش و پرورش، آیا نادیده گرفتن جایگاه مقام عالی استان نیست؟

دیروز شش نفر از کارکنان آموزش و پروش استان برای مصاحبه مدیرکلی آموزش و پرورش استان به وزرات آموزش و پرورش دعوت شده بود و طبق شنیده ها نتیجه مصاحبه با اکثر این افراد درحد فاجعه بوده است.

به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، بهرام صمدی، مهدی اکبری، تورج سلیمانزاده، حسن رحمانی، رضا میدان رو و مقصود رزم آرا شش گزینه دعوت شده به وزارت آموزش و پروش بودند.

از بین این ۶نفر مقصود رزم آرا در همان اول راه انصراف خود را اعلام کرده و در مصاحبه حاضر نشده است، مهدی اکبری و حسن رحمانی که گزینه های تحمیلی مدیرکل سابق آموزش و پروش و آن پیربانوی پرحاشیه بوده اند در مصاحبه، طبق پیش بینی ها نتیجه فاجعه باری رقم زده اند.

تورج سلیمانزاده نیز نتوانسته نتیجه مد نظر را کسب نماید و اوضاع او نیز فقط کمی بهتر از دو گزینه دیگر بوده است، در این بین رضا میدان رو و بهرام صمدی نیز اوضاع خوبی نداشته اند و نتوانسته اند خود را در قامت یک مدیرکل در مصاحبه مطرح نمایند.

بهرام صمدی با توجه به موضوعات پیش آمده چند سال قبل، تکلیفش تا حدودی مشخص است و شاید نتواند از بیشتر فیلترها تایید بگیرد، رضا میدان رو هم که یک معلم ورزش خوب است و تنها دلیل حضورش در این مصاحبه را می توان حمایت یکی از نمایندگان سابق مجلس از وی برشمرد و تمام.

اما نکته قابل توجه و تامل این گونه دعوت و مصاحبه ها، نادیده گرفتن جایگاه و نظر رضا رحمانی استاندار آذربایجان غربی است، باید پرسید که این افراد بدون نظر و هماهنگی مقام عالی استان از چه طریق به وزارت کشور برای مصاحبه تحمیل شده اند؟ کدام افراد و جریان ها در تلاش هستند تا بدون نظر استاندار، افراد خود را بر مسند مدیرکلی آموزش و پروش استان بنشانند وچه نفعی از این انتصاب به آنها خواهد رسید؟

با اوضاع پیش آمده و وضعیت نابسامانی که مدیران سابق و فعلی آموزش و پروش برای مهمترین ارگان آینده ساز این استان رقم زده اند، می طلبد استاندارآذربایجان غربی برای سرو سامان دادن به این سازمان عریض و طویل، با نظر خود، افرادی رزومه دار تر و با تجربه تر را برای آموزش و پروش استان معرفی نمایند، تا شاید فرجی حاصل شده و این اداره کل از دست مدیران سیاسی خارج و به اهلش سپرده شود.

استاندارآذربابجان غربی با یک پرس و جوی ساده می تواند به خوبی دریابد که افراد معرفی شده، نه بر اساس شایستگی بلکه بر اساس سیاسی کاری و جریان های درون سازمانی به دنبال کسب جایگاه مدیرکلی آموزش و پروش هستند و نیتی برای ارتقا این سازمان که همیشه در ارزیابی ها و شاخص ها قاطعانه در رتبه های آخر قرار گرفته است را ندارند.

یادداشت از کاظم کاظمی