بهگزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، شورش محمدپور با اعلام این مطلب اظهار کرد: یکی از این رستورانها با سرمایهگذاری ۱۱۰ میلیارد ریالی و در زمینی به مساحت ۴۰۰ مترمربع ساخته شده است.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی بوکان افزود: با افتتاح این رستوران برای ۱۲ نفر اشتغال ایجاد شده و نیز انواع غذای سنتی و محلی منطقه موکریان طبخ میشود و دارای سالن پذیرایی، کافیشاپ و آشپزخانه است.
وی گفت: رستورانی سنتی دیگر افتتاح شده با سرمایهگذاری ۵۵ میلیارد ریالی ساخته شده و با بهرهبرداری از آن برای ۱۰ نفر شغل ایجاد شده است.
محمدپور گفت: این رستوران دارای سالن پذیرایی، کافیشاپ، آشپزخانه و سرویس بهداشتی بوده و در زمینی به مساحت ۳۱۱ مترمربع احداث شده است.
معاون برنامهریزی و توسعه محیط کسبوکار وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: آذربایجانغربی بهزودی به عنوان پایلوت اجرای استراتژی توسعه صنعتی کشور انتخاب میشود.
دامداران آذربایجانغربی با برگزاری آیین سنتی «قوچقاتما» در ماکو، بار دیگر یکی از آیینهای کهن منطقه را زنده کردند.
معاون عمران سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: این سازمان خود را متعهد به مرمت و احیای بناهای تاریخی با رعایت کامل اصول ایمنی و پدافند غیرعامل میداند.
استاندار آذربایجانغربی گفت: با توجه به ظرفیتهای معدنی، مرزی و ترانزیتی، این استان میتواند به یکی از قطبهای تولید و صادرات کشور تبدیل شود.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه