رشد ۱۱ درصدی جوجه ریزی در آذربایجان غربی

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: مجموع جوجه ریزی استان در سال ۱۴۰۳ به تعداد ۶۸ میلیون و ۸۷۷هزار قطعه بوده که نسبت به سال ۱۴۰۲ افزایش ۱۱ درصدی دارد.

به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، پرویز بستانچی در بازدید از روند توزیع مرغ منجمد از شرکت پشتیبانی اموردام استان در خصوص وضعیت جوجه ریزی در استان افزود: در طی بهمن ماه ۱۴۰۳ تعداد ۶ میلیون و ۱۴۵ هزار قطعه جوجه ریزی انچام شده است که گوشت مرغ‌های تولیدی حاصل از این جوجه ریزی تا ۱۵ فرودین به کشتار ارسال خواهند شد.

بستانچی افزود: در هفته دوم فروردین ماه که همزمان با تعطیلات عید فطر و ۱۳ فروردین روز طبیعت است که روزانه حداقل ۳۵۰ تن گوشت گرم مرغ وارد بازار خواهد شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد: با توجه به اینکه گوشت مرغ تولیدی در این بازه زمانی بیشتر از نرمال مصرف مردم استان است، لذا در کنار گوشت گرم تازه، مرغ منجمد نیز توزیع افزایشی خواهد داشت.

وی اضافه کرد: در طی اسفند ماه نیز ۶ میلیون قطعه ریزی شده است که نسبت به زمان مشابه سال ۱۴۰۳ به مقدار ۱۸.۲۳ درصد افزایش جوجه ریزی انجام گرفته است.

بستانچی خاطر نشان کرد: گوشت حاصل از این جوجه ریزی‌ها از ۱۶ فروردین تا ۱۵ اردیبهشت به بازار عرضه می‌شود.