به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز، علی دیانتی با اشاره به اجرای ماده ۵۴ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور موضوع رفع تداخلات ناشی از قوانین و مقررات موازی در مستثنیات اشخاص، دولتی و ملی، گفت: در این راستا از ۲۰۲ پلاک شهرستان میاندوآب، نقشه تجمیعی ۱۳۴ پلاک (روستا) در سطح ۱۵ هزار هکتار رفع تداخلات شده که منجر به صدور اسناد برای اراضی کشاورزی این پلاک ها می شود.
معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب افزود: همچنین در راستای حفظ کاربری اراضی کشاورزی از ابتدای امسال تاکنون ۴۰ مورد بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان توسط این اکیپ، قلع و قمع شده است.
وی اظهار کرد: در این زمینه برای ۶۰ مورد نیز اعلام جرم شده است و از سوی دیگر تشدید نظارت ها موجب شده ساخت و سازهای غیر مجاز در حد قابل توجهی کاهش یابد.
دیانتی با بیان اینکه حیات نسل کنونی و آیندگان مستلزم حفظ امنیت غذایی است، خاطر نشان کرد: تامین این امنیت در گرو صیانت از اراضی کشاورزی و منابع طبیعی است.
رئیس جهاد کشاورزی میاندوآب تصریح کرد: اگر باغهای کشاورزی به تفرجگاه تبدیل شود روز به روز شاهد کاهش مساحت زمینها و باغها بوده و با رشد روزافزون جمعیت، تامین نیازهای غذایی جامعه با مشکل روبرو خواهد شد، بنابراین باید تمام توان خود را در صیانت و حفاظت از اراضی کشاورزی بکار گیریم و امانتدار خوبی برای نسل آینده باشیم.
دیانتی از همه کشاورزان و بهره برداران بخش کشاورزی خواست که از هرگونه تغییر کاربری در اراضی زراعی و باغات از جمله احداث بنا، دیوارکشی، فنس کشی، تفکیک و قطعه بندی، بدون اخذ مجوز از جهاد کشاورزی خودداری کنند.
وی اضافه کرد: عدم اجرای قوانین و مقررات قضایی حفظ کاربری اراضی، تخریب ابنیههای غیرمجاز و برخورد با متخلفان، موجب ضرر و زیان مالی و ایجاد نارضایتی در بین بهره برداران می شود؛ از این رو بهترین راهکار، اطلاع رسانی و جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی است.
همزمان با اجرای پروژه آزادراه ارومیه–تبریز، عملیات گسترده کابلکشی و اصلاح روشنایی جاده شهید کلانتری توسط شرکت توزیع نیروی برق آذربایجانغربی آغاز شده که گامی مؤثر در ارتقاء ایمنی تردد و کاهش حوادث شبانه در این مسیر پرتردد است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجانغربی از کشف و جمعآوری ۱۵۵ دستگاه ماینر غیرمجاز در سه ماه نخست سال خبر داد؛ دستگاههایی که مجموع مصرف برق آنها از یکمیلیون و ۷۱۶ هزار کیلوواتساعت فراتر رفته و معادل مصرف هزاران خانوار در دورههای پیک مصرف بوده است.
سرپرست صمت آذربایجانغربی با تأکید بر لزوم انتخاب مهندسین بومی بهعنوان مسئول فنی معادن، این رویکرد را کلید تعامل سازنده با جوامع محلی و حل چالشهای فراروی توسعه معدنی استان دانست.
نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ با حضور بیش از ۳۵ هزار داوطلب از آذربایجانغربی، در روزهای ۲۶ و ۲۷ تیرماه برگزار میشود. تمهیدات امنیتی و اجرایی برای برگزاری این رقابت علمی بزرگ در استان فراهم شده است.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه