به گزارش پایگاه خبری قارتال نیوز ، هادی بصاری در این زمینه گفت: در حال حاضر ۳ غرفه ثابت و یک غرفه پایلوت در یکی از مجتمعهای بزرگ ارومیه مستقر شدند که هدف از استقرار آنها تفکیک و جمع آوری پسماند خشک از مجتمعهای بزرگ ارومیه است.
وی با اشاره فعالیت وانتهای شرکت پیمانکار در راستای جمع آوری روزانه پسماند خشک تصریح کرد: به جز نواحی ۲ و ۳ ارومیه که جزو مناطق کم برخوردار شهر هستند، در تمامی نواحی غرفههای ثابت و سیار جمع آوری پسماند خشک فعال هستند و برای جمع آوری پسماند خشک این دو نواحی نیز از طریق مزایده به دنبال پیمانکار هستیم.
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه با تاکید بر لزوم فرهنگ سازی در زمینه تفکیک زباله از مبدا گفت: ۱۲۰ تن از زبالههای خشکی که روزانه از ارومیه جمع آوری میشود، ارزشمند و قابل بازیافت هستند.
استاد فیزیک دانشگاه تبریز در نشست تخصصی احیای دریاچه ارومیه با اشاره به تأثیر بار منفی سطح دریاچه بر فرار ابرهای بارور، پیشنهاد داد برای خنثیسازی این بار منفی از نور لیزر استفاده شود؛ روشی که نتایج آن پیشتر در آمریکا و کشورهای حاشیه خلیج فارس دیده شده است.
مدیر هیدروپلیتیک انجمن ایرانی غرب آسیا با انتقاد از نبود طرح جامع و فرادستگاهی برای احیای دریاچه ارومیه، خواستار تدوین یک «ابرطرح ملی» با افق بلندمدت و مشارکت همزمان نهادهای مرتبط شد.
عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز گفت: انتقال آب از دریاچه وان، عملیترین گزینه برای نجات ارومیه است.
در جلسهای تخصصی با محوریت احیای حوضه آبریز دریاچه ارومیه که در استانداری آذربایجانشرقی برگزار شد، اساتید دانشگاه و فعالان حوزه آب نسبت به تناقضها، بیبرنامگیها و نبود اقدام مؤثر برای احیای دریاچه هشدار دادند.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه